Grupe te celsave te hapur në kuti kartoni IBEX

129/1CB

More About Product

Profilet

socket 12-pointLIFE profileLifetime warranty

Product features

Set includes:

  • 12x combination wrench IBEX (article 129/1) dim. 8, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 19, 22, 24
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Grupe te celsave te hapur në kuti kartoni IBEX 611776 129/1CB 8 - 24 12
Celes Kombinimi Ibex 129/1 8, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 19, 22, 24 12
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

LIFE profile

  • Gjatë jetëgjatësi

    The wrenches are made of Premium chrome vanadium steel with a greater density at the points of the highest pressure, and such dimensioning and manufacture only increase their extreme power and durability.
  • Prerë siguria

    Me prerje të tyre të veçanta të sigurisë, celes të parandaluar dëmtimin e qoshet dhe buzë e vida dhe arra me shpërndarjen e forcës në mënyrë të barabartë mbi sipërfaqen larg nga linjat e jashtme të arrë ose vidhos kokën në vend të drejtpërdrejt në skajet.
  • Formë inovative

    Shtet-e-artit të dizajnit bën kyçe UNIOR garantojë një transferim të saktë dhe efikas të forcës ndaj krerëve vidë dhe arra.