Fleta e të dhënave

pdfDisk për grryerje - 1216

Profilet

Lifetime warranty

Product features

 • Bluarje pllaka për bluarje pjatë janë që do të përdoret në të veprojnë me shpejtësi periferike 80m / s.
 • Prodhimi është miratuar nga Siguria.
 • Aplikimi: rëndë trashë dhe gjobë prej frenat, buzë rëndë dhe heqjen e edges dehur, heqjen e ngjyra, pastrimin e produkteve gize, sipërfaqe të rëndë
 • Fusha e përdorimit: lidhjet e aluminit, materiale të buta, çeliku, plastike, druri, çeliku alumin, jo-hekur
#title#
kodDiameterZ grainpeshë-- prazen stolpec --
6105391154075
6105401156070
6105441254090
6105451256080
6105461258070
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • I dobishëm

  Gamë të gjerë të mjeteve janë të destinuara për grupe të ndryshme të synuara të përdoruesve. Pirg siguruar goditjen e shpejtë dhe të thjeshtë. Të prerjen e rëndë rrota janë të dizajnuara për të punuar të dy metale të forta dhe të buta, plastike, etj
 • Grip i fortë

  Grip i fortë Mjetet UNIOR dallohen duke siguruar një kontroll të fortë në objektet duke u punuar në pa lëndime. Udhëzon në rrugë në clamps të mundësuar lëvizjen e saktë të nofullat me lëvizje të shpejtë trajtuar. Instalimi në baza rradhës siguron se ajo përshtatet me objektin duke u punuar në.
 • Materiale me cilësi të lartë

  Mirë-menduar-out projektimin dhe prodhimin e saktë të parandaluar dëmtimin e objekteve duke u punuar në edhe nën një peshë të konsiderueshme. Me këto karakteristika, mjetet efektive UNIOR janë zgjedhja e duhur për mjeshtrit të cilët kërkojnë cilësi dhe mjete të qëndrueshme me një jetë të gjatë shërbimit.