1200/1

Product features

 • Ngurtësuar rëndë anash për prerje çastit në grinders kënd për shpejtësi operativ 80m / s, mobiluar me vrimë një metalike futur.
 • Bluarje pllaka kërkesat takohen Osa në standarde evropiane EN 12 413 (nga e rëndë nuk është e lejuar)
 • karakteristike e materialit: A30S1BF

Fleta e të dhënave

pdfdiske per prerje - 1200/1

Profilet

Lifetime warranty

#title#
kodDiameterProfile ThicknessHeightpeshë-- prazen stolpec -- 
61048411532272
61048512532287
610486180322160
610487230322282
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
 • I dobishëm

  Gamë të gjerë të mjeteve janë të destinuara për grupe të ndryshme të synuara të përdoruesve. Pirg siguruar goditjen e shpejtë dhe të thjeshtë. Të prerjen e rëndë rrota janë të dizajnuara për të punuar të dy metale të forta dhe të buta, plastike, etj
 • Grip i fortë

  Grip i fortë Mjetet UNIOR dallohen duke siguruar një kontroll të fortë në objektet duke u punuar në pa lëndime. Udhëzon në rrugë në clamps të mundësuar lëvizjen e saktë të nofullat me lëvizje të shpejtë trajtuar. Instalimi në baza rradhës siguron se ajo përshtatet me objektin duke u punuar në.
 • Materiale me cilësi të lartë

  Mirë-menduar-out projektimin dhe prodhimin e saktë të parandaluar dëmtimin e objekteve duke u punuar në edhe nën një peshë të konsiderueshme. Me këto karakteristika, mjetet efektive UNIOR janë zgjedhja e duhur për mjeshtrit të cilët kërkojnë cilësi dhe mjete të qëndrueshme me një jetë të gjatë shërbimit.