Çelës I kombinuar,I hapur dhe I mbyllur I gjatë

Profilet

socket 12-pointLIFE profilePremium chrome vanadium steelLifetime warranty

Standards

ISO 7738

Product features

 • Materiali: krom vanadium
 • rënie të falsifikuara, ngurtësuar tërësisht dhe nevrik
 • përfundojë sipërfaqe: krom kromuar sipas ISO 1456:2009
 • kreu i lëmuar
 • Pjesa unazë me profilin LIFE
 • bëhet sipas standardit ISO 7738 (vetëm dimension metrikë)
#title#
kodWrench sizeLenghtWidthGjerësiaThicknessThicknesspeshë-- prazen stolpec --
6167453.210581443.211
616746410581443.211
6167474.510581443.27
616748511910.414.553.57
6167495.511910.414.553.515
600357611910.414.553.514
600358712911.516.55.83.915
600359814113.218.56.93.923
600360915214.3217.3427
6003611016315.9237.54.237
6003621117617.824.584.545
6003631218619.426.58.54.755
6003641319920.429.58.55.268
600365142102231.595.282
6003661522223.233.59.55.796
6003671623424.83610.56.2121
6003681724526.13810.56.7144
6003691825727.740117.2165
6003701926829.342127.2186
60037120280314412.57.7225
6003722129132.645.5138.2251
6003732230334.146.5138.2266
6003742331435.750.5138.2300
6003752433037.352.5148.5382
600376253373954.514.58.5377
6003772634940.156158.5422
6003782736041.657.5159453
6003792837343.259.515.59532
6003802938344.961.5169.5567
6003813039546.563.51610632
60038232416496816.510.5719
6070193550053.578.82013.61405
6026013650053.578.82013.61415
605838385155882.820.514.11310
602602415406286.82114.61984
61851446560699423162445
618517505807510324171955
616752556008311226183395
616753606209112028204120
6167546564010013030215205
6167557066010814032235995
6167567568011615034246995
6167578070012416036268595
6184911/4"11910.414.553.514
6184925/16"14213.218.56.93.923
6184933/8"15314.3217.3427
6184947/16"17617.824.584.545
6184951/2"19920.429.58.55.268
6184969/16"2112231.595.282
6184975/8"23424.83610.56.2121
61849811/16"24526.13810.56.7144
6184993/4"26829.342127.2186
61850013/16"29132.645.5138.2251
6185017/8"30334.146.5138.2266
61850215/16"33037.352.5148.5382
6185031"3373954.514.58.5377
6185041.1/16"36041.657.5159453
6185051.1/8"37243.259.515.59532
6185061.1/4"417496816.510.5719
6185071.5/16"417496816.510.5732
6185081.3/8"50053.578.82013.61425
6185091.7/16"50053.578.82013.61395
6185101.1/2"50053.578.82013.61335
6185111.5/8"5406286.82114.62000
6185121.11/16"5406286.82114.61960
6185131.3/4"560699423162435
6185151.13/16"560699423162495
6185161.7/8"560699423162445
6185182"5807510324172985
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

LIFE profile

Related products

Safety (pictures)

Never use an extension or any form of lever to increase the leverage of a wrench.

Don't use them to free a rusted nut or to finally tighten such a nut.

The nut must always be fully seated before use.

Never use a hammer on wrenches.

Never expose any wrench to excessive heat, which may change the hardness and metal structure and ruin the tool.

Wrenches should not be ground to change their shape.

Don't use a wrench which has been damaged and weakened by being bent, cracked or severely worn.

Use only hand force, never use any form of lever to increase the leverage.

Select a wrench whose opening exactly fits the chosen nut.

Always pull rather than push and always maintain a proper stance with your feet firm to maintain your balance.

Periodic inspection of hand tools by competent personnel is a safety must.

 • Gjatë jetëgjatësi

  The wrenches are made of Premium chrome vanadium steel with a greater density at the points of the highest pressure, and such dimensioning and manufacture only increase their extreme power and durability.
 • Prerë siguria

  Me prerje të tyre të veçanta të sigurisë, celes të parandaluar dëmtimin e qoshet dhe buzë e vida dhe arra me shpërndarjen e forcës në mënyrë të barabartë mbi sipërfaqen larg nga linjat e jashtme të arrë ose vidhos kokën në vend të drejtpërdrejt në skajet.
 • Formë inovative

  Shtet-e-artit të dizajnit bën kyçe UNIOR garantojë një transferim të saktë dhe efikas të forcës ndaj krerëve vidë dhe arra.