Çelës I kombinuar,I hapur dhe I mbyllur I gjatë, për punë në lartësi

Product features

 • Materiali: krom vanadium
 • rënie të falsifikuara, ngurtësuar tërësisht dhe nevrik
 • përfundojë sipërfaqe: krom kromuar sipas ISO 1456:2009
 • kreu i lëmuar
 • Pjesa unazë me profilin LIFE
 • bëhet sipas standardit ISO 7738 (vetëm dimension metrikë)

Avantazhet:

 • unazë metalike e pandashme
 • çdo pjesë e mjetit shënohet me masën e saj
 • madhësia e unazave lejon varjen e dy karabina
 • përshtatja e mjetit për punë në lartësi kryhet në mënyrë që funksionet e tij themelore të mos preken ose që ndikimi të jetë minimal.
 • unaza metalike rrëshqitëse nuk pengon në asnjë mënyrë përdorimin e çelësit
#title#
kodWrench sizeLenghtWidthGjerësiaThicknessThicknessPeshë
626076611910,414,553,518
626077712911,516,55,83,922
626078814113,218,56,93,928
626079915214,3217,3436
6260801016315,9237,54,243
6260811117617,824,584,554
6260821218619,426,58,54,764
6260831319920,429,58,55,272
626084142102231,595,286
6260851522223,533,59,55,7101
6260861623424,83610,56,2136
6260871724516,13810,56,7155
6260881825727,740117,2173
6260891926829,342127,2198
62609020280314412,57,7224
6260912129132,645,5138,2255
6260922230334,146,5138,2273
6260932331435,750,5138,2316
6260942433037,352,5148,5361
626095253373954,514,58,5384
6260962634940,156158,5424
6260972736041,657,5159481
6260982837343,259,515,19542
6260992938344,961,5169,5573
6261003039546,563,51610627
62610132416496816,510,5744
6261763550053,578,82013,61540
6261173650053,578,82013,61485
626174385155882,820,514,11458
626118415406286,82114,62113
6262951/4"11910,414,553,518
6262965/16"14213,218,56,93,928
6262973/8"15314,3217,3433
6262987/16"17617,824,584,553
6262991/2"19920,429,58,55,274
6263009/16"2112231,595,283
6263015/8"23424,83610,56,2135
62630211/16"24526,13810,56,7153
6263033/4"26829,342127,2200
62630413/16"29132,645,5138,2258
6263057/8"30334,146,5138,2274
62630615/16"33037,352,5148,5358
6263071"3373954,414,58,5389
6263081.1/16"36041,657,5159477
6263091.1/8"37243,259,515,59535
6263101.1/4"417496816,510,5748
6263111.5/16"417496816,510,5740
6263121.3/8"50053,578,82013,61529
6263131.7/16"50053,578,82013,61489
6263141.1/2"50053,578,82013,61473
6263151.5/8"5406286,82114,62132
6263161.11/16"5406286,82114,62096
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Karabineri në elementin lidhës është ngjitur në unazën e veglës. Çdo unazë është mjaft e madhe për të akomoduar dy karabina në të njëjtën kohë.

Karabineri në elementin lidhës mbrohet nga hapja me anë të një arrë.

Para se të hiqni mjetin nga rripi, është e nevojshme të hiqni arrën në karabinë.

Hapni karabinanë në rrip dhe hiqni mjetin nga karabina. Mjeti tani është gati për t'u përdorur.

Figura tregon lidhjen e saktë të mjetit në mbërthyes. Vareni mjetin në rrip, duke ndjekur hapat në rend të kundërt.

Duke përdorur një çelës prizë (artikull 1111), shtypni kunjin në vrimë dhe hiqeni çelësin nga kapaku, më pas futni një çelës ose zgjatim tjetër.

Safety tips

check-mark-yes.png
 • Always change tools in secure areas where there is no risk of falling tools.
 • Always use tools with Unior carabiners and never use carabiners with a diameter less than 6mm.
 • Tools being used at height should regularly be checked for damage and that there is no damage to lanyards, carabiners, attachment rings or belts.
check-marks-no.png
 • Don't use tools without attaching them to your work belt when working at height.
 • Don't use and fix damaged tools.
 • Don't exceed maximum weight of 2.3kg for individual tools that a worker can attach to their belt.

Safety (pictures)

Përdoruesi duhet të trajnohet për të punuar në lartësi në përputhje me legjislacionin vendas

Përdoruesi duhet të përdorë pajisjet mbrojtëse të përshkruara

Rrezja e punës e një përdoruesi që punon në lartësi është një rreth me një rreze prej 2 metrash nga boshti i përdoruesit. Asnjë pajisje ose persona të tjerë nuk lejohen brenda kësaj rrezeje për shkak të rrezikut që mjeti të bjerë jashtë.

Kontrolloni plotësisht mjetin dhe pajisjet përpara çdo përdorimi.

Pas çdo rënie të mundshme të mjetit, kontrolloni me kujdes vetë mjetin, si dhe shiritin/litarin.

Pesha maksimale e mjetit të lidhur në rrip nuk duhet të kalojë 2.3 kg.

Pesha totale e mjetit të ngjitur në rrip nuk duhet të kalojë 10% të peshës së përdoruesit.

Rripat/litarët për veglat e varura nuk duhet të shkurtohen ose modifikohen në asnjë mënyrë tjetër. Shiritat/vargjet e konsumuara duhet të zëvendësohen përpara përdorimit të radhës të mjetit mbi to.

Mos e shkëputni mjetin gjatë përdorimit në lartësi.

Kur zëvendësoni veglën (të bashkangjitur), rekomandojmë procedurën e zëvendësimit të përshkruar në katalogun Unior (vegla është e bashkangjitur me të paktën një karabinë ose ndryshimi bëhet në një vend të sigurt).

Mos e hidhni ose hidhni mjetin me qëllim, pasi kjo mund të rezultojë në një efekt bumerang ose pasoja të tjera të paparashikuara.

Mos i përdredhni veglat në rripa/litarë, pasi kjo mund të ketë pasoja të paparashikuara.

Përdoruesi zgjedh elementet lidhëse për veglat në varësi të qëllimit specifik, si dhe peshës së vetë mjetit, e cila tregohet në vegël.

Kodi i gjurmueshmërisë dhe kodi përfundimtar i kontrollit janë të listuara në secilin mjet.

Questions & Answers

 • Can we use a tool for working at height as a normal tool?
  A tool for working at height has the same usability as a normal tool, except that a non-removable riveted metal buckle is added to this tool.
 • Does the stated weight per tool for safe work at height also include the weight of the metal ring?
  The weight of the tool marked on the tool, included also weight of metal ring
 • HIGHLY EFFICIENT SOLUTIONS

  Puna në lartësi përfshin nivele të larta rreziku, kështu që asgjë nuk mund t'i lihet rastësisë. Unior – sinonim i veglave të dorës me cilësi të lartë, paraqet një linjë veglash të përshtatura posaçërisht për të punuar në lartësi për të shmangur rëniet e rrezikshme.
 • MJETE ME CILESI TË LARTË PËR PUNË TË SIGURTË NË LARTËSI

  Mjetet për të punuar në lartësi janë vegla standarde të pajisura me pika ngjitjeje. mjetet e siguruara rrisin ndjeshëm sigurinë në punë.
 • Saktësi të lartë

  Veglat e Unior për të punuar në lartësi janë krijuar për të ruajtur funksionet bazë, ergonominë dhe dobinë e veglave, ose për t'i zvogëluar ato në masën më të vogël të mundshme.