117/4

Product features

 • Materiali: krom vanadium
 • rënie të falsifikuara, ngurtësuar tërësisht dhe nevrik
 • përfundojë sipërfaqe: phosphated standardit ISO 9717
 • bërë sipas standardit DIN 894

Përdorim:

 • Në industrinë e për të punuar në makinat, motorët dhe pajisje të tjera.
 • dimensione më të mëdha janë të dobishme në ndërtimin e anijeve, industrinë e naftës dhe industritë e tjera të rënda, ku makina të mëdha dhe pajisjet janë përdorur
 • ky celes është veçanërisht i përshtatshëm për punë që kërkon çift rrotullues më të lartë dhe më shumë levave në vështirë për të arritur zonat

More About Product

Profilet

Premium chrome vanadium steelLifetime warranty

#title#
kodWrench sizeLenghtThicknessWidthpeshë-- prazen stolpec -- 
615262101044.52221
6202071212352629
615263131325.42835
615264171576,53668
615265191706.94078
615267221957.946106
615268242189,250147
615269272409.756192
6152703026711,163297
6152713226711.766297
6152723429512,574399
6152733629512.574438
6152743829512.574390
6152754133513.584537
6152764636514.594747
6152775040015.5102890
61527855475161101170
61527960475171201365
61528065550181301665
61528170550191401995
615282756202015029951
615283806652116038951
615285907402319047951
6152871008652420569951
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

 • Gjatë jetëgjatësi

  The wrenches are made of Premium chrome vanadium steel with a greater density at the points of the highest pressure, and such dimensioning and manufacture only increase their extreme power and durability.
 • Prerë siguria

  Me prerje të tyre të veçanta të sigurisë, celes të parandaluar dëmtimin e qoshet dhe buzë e vida dhe arra me shpërndarjen e forcës në mënyrë të barabartë mbi sipërfaqen larg nga linjat e jashtme të arrë ose vidhos kokën në vend të drejtpërdrejt në skajet.
 • Formë inovative

  Shtet-e-artit të dizajnit bën kyçe UNIOR garantojë një transferim të saktë dhe efikas të forcës ndaj krerëve vidë dhe arra.