Të hapur të vogël me dy përfundoi celes ELEKTRIK

114/2

Product features

 • Materiali: çeliku të veçantë mjet
 • krejtësisht të thekur me te zbutura
 • përfundojë sipërfaqe: krom kromuar për ISO 1456:2009 standarde
#title#
kodWrench sizeLenghtWidthThicknesspeshë-- prazen stolpec -- 
6186233.2751022
6186243.5751022
61862547510.522
6186264.57510.522
6186275851224
6186285.58512.224
61862968512.524
61863079514.526
61863189516.527
618632911019317
6186331011021318
6186341111023.5320
6186351212524330
6186361312527.5333
6186371412528333
61863916135323391
6186417/32"8512.2241
6186439/32"9514.5261
61864211/32"110193171
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
 • Gjatë jetëgjatësi

  The wrenches are made of Premium chrome vanadium steel with a greater density at the points of the highest pressure, and such dimensioning and manufacture only increase their extreme power and durability.
 • Prerë siguria

  Me prerje të tyre të veçanta të sigurisë, celes të parandaluar dëmtimin e qoshet dhe buzë e vida dhe arra me shpërndarjen e forcës në mënyrë të barabartë mbi sipërfaqen larg nga linjat e jashtme të arrë ose vidhos kokën në vend të drejtpërdrejt në skajet.
 • Formë inovative

  Shtet-e-artit të dizajnit bën kyçe UNIOR garantojë një transferim të saktë dhe efikas të forcës ndaj krerëve vidë dhe arra.