112/2

Product features

 • Materiali: çeliku të veçantë mjet
 • rënie të falsifikuara, ngurtësuar tërësisht dhe nevrik
 • përfundojë sipërfaqe: krom kromuar sipas ISO 1456:2009
 • bërë sipas standardit DIN 895

Standards

DIN 895

Profilet

Premium chrome vanadium steelLifetime warranty

#title#
kodWrench sizeLenghtWidthWidthThicknessThicknesspeshë-- prazen stolpec -- 
6020828 x 1011518224.24.220
61322210 x 111222324.55535
60504510 x 1212822285537
60361110 x 131372628.55.25.243
60208311 x 131322628.555.441
60208513 x 1515228326663
60313413 x 1715830356.56.565
60208614 x 1715830356.56.562
60208717 x 1917035407794
60208819 x 22197424888138
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
 • Gjatë jetëgjatësi

  The wrenches are made of Premium chrome vanadium steel with a greater density at the points of the highest pressure, and such dimensioning and manufacture only increase their extreme power and durability.
 • Prerë siguria

  Me prerje të tyre të veçanta të sigurisë, celes të parandaluar dëmtimin e qoshet dhe buzë e vida dhe arra me shpërndarjen e forcës në mënyrë të barabartë mbi sipërfaqen larg nga linjat e jashtme të arrë ose vidhos kokën në vend të drejtpërdrejt në skajet.
 • Formë inovative

  Shtet-e-artit të dizajnit bën kyçe UNIOR garantojë një transferim të saktë dhe efikas të forcës ndaj krerëve vidë dhe arra.