1113

More About Product

Product features

 • material: polyester fabric
 • zip closing
 • dimensions: L460 x W270 x H400 mm
 • volume 25l
 • mobile tool bag with user-friendly telescopic handle
 • 2 solid handles with stuffed grip
 • bag shells made of dentproof ABS material
 • large zip opening for easy access
 • removable double tool board with 40 tool pockets with velcro fastening
 • 4 internal pockets and elastic loop for tools storing
 • 8 outer tool pockets for better organizing of tools, 3 of them protect with zip closing
 • delivered without tools
#title#
kodLenghtWidthHeightHeightpeshë-- prazen stolpec --
62816346027040010504525
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

 • Çeliku fletë Cilësisë

  Qerre mjet, zemrat, kabinete dhe kuti të ndryshme për ruajtjen mjet, si dhe grupe pune, qëndron, grepa dhe pajisje të tjera janë bërë të gjitha prej çeliku me cilësi fletë. Llak veshura për të rezistuar korrozioni dhe gërvishtjet, pajisje është praktikisht i pathyeshëm
 • Formë inovative

  Një njohuri të plotë të gjitha kërkesat e punës së profesionistëve lokale ka rezultuar në edicionet e pajisjeve të seminarit të aftë për të ofruar qasje të madhe, magazinimit të qartë mjet dhe përmirësimin e shikimit në çdo moment.
 • Qartë magazinimit mjet

  Me ruajtjen e saj të qartë mjet dhe qasje të lehtë, pajisje UNIOR seminar ju ndihmon të mbani seminarit tuaj në mënyrë dhe në këtë mënyrë rrit produktivitetin tuaj.