1112

Fleta e të dhënave

pdfÇanta e veglave - 1112

More About Product

Product features

 • material: polyester fabric
 • zip closing
 • dimensions: L510 x W280 x H310 mm
 • volume 28l
 • 2 solid handles with stuffed grip, removable and adjustable shoulder strap with slidding rubber buffer
 • outer bottom protection with 6 rubber legs
 • 6 internal pockets for tools storing
 • large zip opening for easy access
 • 10 outer tool pockets for better organizing of tools
 • 2 outer tool pockets with Velcro fastening
#title#
kodLenghtWidthHeightpeshë-- prazen stolpec --
6281625102803101604
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

 • Çeliku fletë Cilësisë

  Qerre mjet, zemrat, kabinete dhe kuti të ndryshme për ruajtjen mjet, si dhe grupe pune, qëndron, grepa dhe pajisje të tjera janë bërë të gjitha prej çeliku me cilësi fletë. Llak veshura për të rezistuar korrozioni dhe gërvishtjet, pajisje është praktikisht i pathyeshëm
 • Formë inovative

  Një njohuri të plotë të gjitha kërkesat e punës së profesionistëve lokale ka rezultuar në edicionet e pajisjeve të seminarit të aftë për të ofruar qasje të madhe, magazinimit të qartë mjet dhe përmirësimin e shikimit në çdo moment.
 • Qartë magazinimit mjet

  Me ruajtjen e saj të qartë mjet dhe qasje të lehtë, pajisje UNIOR seminar ju ndihmon të mbani seminarit tuaj në mënyrë dhe në këtë mënyrë rrit produktivitetin tuaj.