1018B

Product features

It provides tools for efficient high voltage work. Tool pieces can be visibly arranged in bag pouches. The ultra durable bag is made of durable textiles and can be carried by handles or strap, allowing for hands-free carrying.

Profilet

Lifetime warranty

#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Set of VDE tools, basic 628820 1018B 18
Tool bag 1112 510x280x310 1
Dana motocangla kombinim 406/1VDEBI 180 1
I rëndë Anë Butt prerje 466/1VDEBI 180 1
Dana për nxjerrje tel 478/1VDEBI 160 1
Dana multifunksionale për elektricist 514/1BI 160 1
Kaçavidë Elektricist me teh izoluar, VDE TBI 603VDETBI 0.4 x 2.5x75, 0.8 x 4.0x100, 1.0 x 5.5x125, 1.2 x 6.5x150 4
Kryqëzor (PH) kaçavidë me teh izoluar, VDE TBI 613VDETBI PH1x80, PH2x100 2
Kontrollor Tensioni 220-250 V 630VDE 0.6 x 3.5x180 1
Largimi i izolimit me goditje thikë 385H 4 - 28 1
varkë shpëtimi për inxhinier elektrik 665/6A 250x12 1
Daltë masoneria 660/6A 300 1
Sharrë 753W 150 1
Bravandreqës çekiç 812 300 1
Tokmak 817 1000 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Për Fillestar dhe profesionistët

    Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
  • Përbërja zgjuar

    Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
  • Zgjedhja e thjeshtë

    Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë