1018A

Profilet

Lifetime warranty

Product features

It is made for the most demanding high voltage work. The set is safely stored in a folder with handles, and larger pieces can be stored either in the side pouches or inside of a large ultra durable wheeled bag. The sturdy bag handle provides all the mobility you need.
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Set of VDE tools, premium 628819 1018A 48
Tool bag with wheels 1113 460x270x400 1
celes I hapure dhe I mbyllure i izoluar njëanshëm 110/2VDEDP 10, 13, 14, 17, 19, 22 6
Ndrydhur izoluar vetme, të përkulura në një kënd 90 gradë 180/2VDEDP 10, 13, 14, 17, 19, 22 6
Izoluar gjysma shtrëngojë kthyeshëm " 190.1AVDEDP 1/2" 1
Zgjerim izoluar 190.4/2VDEDP 1/2"x125, 1/2"x250 2
Zgjerim izoluar 1/2", lakuar 190.5/2VDEDP 250 1
Izoluar fole-prize-prize-pjesa femnore 1/2 ", Lloji i gjatë 190/2LVDEDP 10, 11, 12, 13, 14, 17, 19, 22, 24 9
Thikë izoluar 385AVDEDP 180 1
Largimi i izolimit me goditje thikë 385H 4 - 28 1
Dana motocangla kombinim 406/1VDEBI 180 1
Papagall izoluar me kapak 447/1VDEBI 240 1
I rëndë Anë Butt prerje 466/1VDEBI 180 1
Powershark cutter 467SHARK/4DP 250 1
Dana për nxjerrje tel 478/1VDEBI 160 1
Dana multifunksionale për elektricist 514/1BI 160 1
Gërshërë të mëdha kabblo 580/1VDEBI 230 1
Kaçavidë Elektricist me teh izoluar, VDE TBI 603VDETBI 0.4 x 2.5x75, 0.8 x 4.0x100, 1.0 x 5.5x125, 1.2 x 6.5x150 4
Kryqëzor (PH) kaçavidë me teh izoluar, VDE TBI 613VDETBI PH1x80, PH2x100 2
Kontrollor Tensioni 220-250 V 630VDE 0.6 x 3.5x180 1
Pirg plastike 1351V 160 (6x) 6
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Për Fillestar dhe profesionistët

    Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
  • Përbërja zgjuar

    Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
  • Zgjedhja e thjeshtë

    Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë