1017B

Product features

The basic set provides you with a convenient and visible way of storing all the basic tools that you need on a daily basis for maintenance work. The ultra durable bag provides extra storage space for small inventory and extra tools.
  • set include one carpenter`s pencil
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Set of tools for maintenance, basic 628818 1017B 32
Tool bag 1112 510x280x310 1
Shtrëngojë kthyeshëm 1/2" 190.1/1ABI 1/2" 1
Zgjerim 1/2" 190.4/1 1/2"x125 1
Ndikimi përbashkët univerzal 1/2" 190.6/2 1/2" 1
fole-prize-prize-pjesa femnore 1/2 " 190/1 6p 13, 17, 19, 22, 24 5
Bëje e fund topin çelësin gjashtëkëndësh për klip plastike 220/3SPH 1
Celes I rregullueshëm 250/1 200 1
Dana motocangla kombinim 406/1BI 180 1
Dana papagall 447/1HPP 240 1
Anë Butt prerje 461/1BI 160 1
Dana multifunksionale për elektricist 514/1BI 160 1
I sheshtë kaçavidë TBI 605TBI 0.8 x 4.0x100, 1.0 x 5.5x125, 1.2 x 6.5x150 3
Kryqëzor (PH) kaçavidë TBI 615TBI PH 1x80, PH 2x100 2
Matja kasetë 710P 2 m 1
Bravandreqës çekiç 812 500 1
Zdrukthëtar `s laps - vendosur 10 copë 1299 180 1
Libell nivelizuese 1250 400 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Për Fillestar dhe profesionistët

    Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
  • Përbërja zgjuar

    Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
  • Zgjedhja e thjeshtë

    Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë