1017A

Product features

The premium maintenance tool set answers the most demanding maintenance challenges. An extensive selection of tools is stored in a durable textile folder and put away into an ultra durable wheeled bag with a handle, which makes moving heavy tools much easier. Exterior pouches also provide visibility and practicality.
  • set include one carpenter`s pencil
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Set of tools for maintenance, premium 628817 1017A 55
Tool bag with wheels 1113 460x270x400 1
celes I kombinaure I hapur dhe I mbyllure 125/1 24 1
Grupe te celesave te hapur dhe mbyllure, lloji shkurtër në kuti kartoni 125/1CB 1
Shtrëngojë kthyeshëm 1/2" 190.1/1ABI 1/2" 1
Zgjerim 1/2" 190.4/1 1/2"x125 1
Ndikimi përbashkët univerzal 1/2" 190.6/2 1/2" 1
fole-prize-prize-pjesa femnore 1/2 " 190/1 6p 13, 17, 19, 22, 24 5
Bëje e fund topin çelësin gjashtëkëndësh për klip plastike 220/3SPH 1
Celes I rregullueshëm 250/1 200 1
Dana motocangla kombinim 406/1BI 180 1
Dana papagall 447/1HPP 240 1
Anë Butt prerje 461/1BI 160 1
Powershark cutter 467SHARK/4DP 250 1
Dana rreth me prestar anë dhe grip tub, lakuar 512/1BI 200 1
Dana multifunksionale për elektricist 514/1BI 160 1
I sheshtë kaçavidë TBI 605TBI 0.8 x 4.0x100, 1.0 x 5.5x125, 1.2 x 6.5x150 3
Kryqëzor (PH) kaçavidë TBI 615TBI PH 1x80, PH 2x100 2
Dyshe kryqëzor (PZ) kaçavidë TBI 625TBI PZ 2x100 1
I shkurtër kryqëzor (PH) kaçavidë TBI 626TBI PH 2x25 1
I shkurtër kaçavidë TBI, i sheshtë 627TBI 1.2 x 6.5x25 1
Matja kasetë 710P 2 m 1
Bravandreqës çekiç 812 500 1
Zdrukthëtar `s laps - vendosur 10 copë 1299 180 1
Libell nivelizuese 1250 400 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Për Fillestar dhe profesionistët

    Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
  • Përbërja zgjuar

    Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
  • Zgjedhja e thjeshtë

    Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë