1016B

Profilet

Lifetime warranty

#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Premium set for computer service 627012 1016B TX 6 - 150 39
Dana elektronike kombinim 406/4E 120 1
Prestar anë elektronike 461/4E 115 1
Dana motocangla kombinim 406/1BI 180 1
Anë Butt prerje 461/1BI 160 1
Modulare rekrutues Dana 427/4DG 1
Bisturi 556B 160x18 1
I shkurtër kryqëzor (PH) kaçavidë TBI 626TBI PH 2x25 1
I shkurtër kaçavidë TBI, i sheshtë 627TBI 0.8 x 4.0x25 1
Kaçavidë banesë elektronike 605E 0.25 x 1.2x60, 0.23 x 1.5x60, 0.3 x 1.8x60, 0.4 x 2.5x75, 0.5 x 3.0x100, 0.5 x 3.0x150, 0.8 x 4.0x100, 0.8 x 4.0x150 8
Kryqëzor (PH) kaçavidë elektronike 615E PH 000x60, PH 00x60, PH 0x60, PH 1x80 4
Dyshe kryqëzor (PZ) kaçavidë elektronike 625E PZ 0x60, PZ 1x80 2
Kaçavidë elektronike me profilin TX 621E TX 6, TX 7, TX 8, TX 9, TX 10, TX 15, TX 20 7
I sheshtë kaçavidë TBI 605TBI 1.2 x 6.5x100 1
Kryqëzor (PH) kaçavidë TBI 615TBI PH 0x60, PH 1x80, PH 2x100 3
Magnetizer/demagnetizer 633 52 1
çekiç plastike efekti i zhvlerësimit 820 27 1
I sheshtë ege me trajton, gjysmë të qetë 760H1/2S 150 1
Piskatore prirje banesë 1343 155 1
LED light 2091A 1
Kuti plastike për celes fole-prize-prize-pjesa femnore 981PB4 393x331x95 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Për Fillestar dhe profesionistët

    Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
  • Përbërja zgjuar

    Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
  • Zgjedhja e thjeshtë

    Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë