1016A

Profilet

Lifetime warranty

#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity peshë
Basic set for computer service 627011 1016A 1/4" - 150 20 875
Zgjerim - kaçavidë me dorezë 188.8 1/4" 1
Zgjerim elastik 1/4" 188.4/2F 1/4"x150 1
Përshtatës për BIT 188.9 1/4" - 1/4" 1
Prestar anë elektronike 461/4E 115 1
I shkurtër kryqëzor (PH) kaçavidë TBI 626TBI PH 2x25 1
I shkurtër kaçavidë TBI, i sheshtë 627TBI 0.8 x 4.0x25 1
Magnetizer/demagnetizer 633 52 1
set I Bitcave 6778FBS1 1
Piskatore prirje banesë 1343 155 1
Teleskopik magnetike mjet marr-up me dritë 2083 170 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Për Fillestar dhe profesionistët

    Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
  • Përbërja zgjuar

    Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
  • Zgjedhja e thjeshtë

    Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë