1015A

Product features

  • Dizajnuara për montimin dhe mirëmbajtjen e kondicionuar bazë.
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Komplet i mjeteve për air Konditizoner 623947 1015A - 47
celes I kombinaure I hapur dhe I mbyllure I gjate 120/1 10, 13, 17, 19 4
Rreme celes shtrëngojë kombinim 160/2 10, 13, 17 3
fole-prize-prize-pjesa femnore 1/2 " 190/1 6p 17, 19 2
Socket 1/2 "të tipit 12 pikë gjatë 190/1L12p 13, 17 2
Shtrëngojë kthyeshëm 1/2" 190.1/1ABI 1/2" 1
Zgjerim 1/2" 190.4/1 1/2"x125 1
Komplet i çelësin gjashtëkëndësh në mbajtës kanate 220FH 2.5, 3, 4, 5, 6, 8, 10 1
Gjashtëkëndësh kyç vendosur Lloji gjatë në klip plastike 220/3LPH 1
Celes I rregullueshëm 250/1 150 1
celes rregullueshme 250/1ADP 200, 250 2
Prestar tub 358/6A 3 - 16x1/8" - 5/8" 1
Prestar tub 360/6A 3 - 35x1/8" - 1.3/8" 1
Të brendshme - e jashtme shtrydhëse 363A 3 - 42 1
Largimi i izolimit me goditje thikë 385H 4 - 28 1
Dana motocangla kombinim 406/1BI 180 1
Dana me grykë të hapur 429/3 175 1
Anë Butt prerje 461/1BI 160 1
I rëndë Anë Butt prerje 466/1BI 180 1
Kabllor Makazi 580/1BI 170 1
Makaza për të bërë fletë e hapur 572R/7PR 280 1
Vendosur e kacavida VDE TBI 603CS6VDETBI 1
I shkurtër kryqëzor (PH) kaçavidë TBI 626TBI PH 1x25, PH 2x25 2
Kontrollor Tensioni 220-250 V 630VDE 0.6 x 3.5x180 1
Thikë të shërbimeve 556A 160x18 1
Matja kasetë 710P 5 m 1
Bravandreqës çekiç 812 300 1
Sharrë 753P 150 1
Profesionale e vendosur inspektimit auto 2084 240 1
Libell nivelizuese 1250 400 1
Mjet për goma valvul lejon 2042/2 115 1
Kuti plastike mjet 917A 514x280x260 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Për Fillestar dhe profesionistët

    Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
  • Përbërja zgjuar

    Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
  • Zgjedhja e thjeshtë

    Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë