1013C

Profilet

Lifetime warranty

Product features

The set provides you with all the basic tools you need when working. It is packed in a handy bag where you can arrange the tool pieces in a visible way, as there are many pouches available. The bag is made of durable textiles and can be carried by handles or strap, allowing for hands-free carrying.
  • set include one carpenter`s pencil
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Set of tools for plumbers, basic 628822 1013C 28
Tool bag 1112 510x280x310 1
Bëje e fund topin çelësin gjashtëkëndësh për klip plastike 220/3SPH 1
Prestar tub 360/6A 3 - 35x1/8" - 1.3/8" 1
Dana rreth me prestar anë dhe grip tub, drejt 508/1BI 200 1
Dana papagall 447/1HPP 240 1
Anë Butt prerje 461/1BI 160 1
Dana te ujit 45 °, model suedez, S - formë 482/6 1.1/2" 1
Përforcimi Dana 531/4 224 1
I sheshtë kaçavidë TBI 605TBI 0.8 x 4.0x100, 1.0 x 5.5x125, 1.2 x 6.5x150 3
Kryqëzor (PH) kaçavidë TBI 615TBI PH 1x80, PH 2x100 2
Kontrollor Tensioni 220-250 V 630VDE 0.6 x 3.5x180 1
Metro druri 710W 2 m 1
Sharrë 753W 150 1
Bravandreqës çekiç 812 500 1
Zdrukthëtar `s laps - vendosur 10 copë 1299 180 1
Libell nivelizuese 1250 300 1
Furçë për pastrimin e këpucë të frenave disk 2035 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Për Fillestar dhe profesionistët

    Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
  • Përbërja zgjuar

    Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
  • Zgjedhja e thjeshtë

    Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë