1013B

Product features

The set provides you with tools for advanced work. Small pieces of the extensive tool selection are put in a handy and durable textile folder. Larger pieces are in the side pouches of the mobile ultra durable wheeled bag, but can also be safely stored inside the spacious interior of the bag. The sturdy bag handle by the durable wheels ensures mobility.
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Set of tools for plumbers, premium 628821 1013B 45
Tool bag with wheels 1113 460x270x400 1
Rreme celes shtrëngojë kombinim 160/2 10, 13, 17, 19, 24 5
Zgjerim - kaçavidë me dorezë 188.8 1/4" 1
Përshtatës për BIT 188.9 1/4" - 1/4" 1
Prestar tub 358/6 3 - 16 1
Nofulla plastike për 449/1PYTHON 449.1 300 1
Dana papagall me tapë 449/1PYTHON 300 1
Dana te ujit 45 °, model suedez, S - formë 482/6 1.1/2" 1
Dana sifonëve 487/2P 235 1
Thikë të shërbimeve 556A 160x18 1
I sheshtë kaçavidë TBI për elektricist 602TBI 0.8 x 4.0x150, 1.0 x 5.5x125 2
I sheshtë kaçavidë TBI 605TBI 1.6 x 10.0x200 1
Kryqëzor (PH) kaçavidë TBI 615TBI PH 1x80, PH 2x100 2
Kontrollor Tensioni 220-250 V 630VDE 0.5 x 3.0x140 1
I sheshtë bit, 3 copë vendosur 6460C6,3 0.5 x 4.0, 1.2 x 6.5 2
Bit kryqëzor (PH), 3 copë vendosur 6463C6,3 PH 1, PH 2 2
Dyshe kryqëzor (PZ) bit, 3 copë vendosur 6466C6,3 PZ 1, PZ 2, PZ 3 3
Bit fole-prize-prize-pjesa femnore magji, 3 copë vendosur 6469C6,3 3, 4, 5, 6 4
Bit e profilit TX, 3 copë vendosur 6472C6,3 TX 6, TX 8, TX 9, TX 10, TX 15, TX 20, TX 25, TX 27, TX 30, TX 40 10
Metro druri 710W 2 m 1
Sharrë 753P 150 1
Bravandreqës çekiç 812A 500 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Për Fillestar dhe profesionistët

    Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
  • Përbërja zgjuar

    Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
  • Zgjedhja e thjeshtë

    Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë