Bëje i mjeteve dorë për shërbimin e makinave bujqësore

1012A

Product features

  • Vendosur mjet ofron të gjitha mjet e nevojshme për mirëmbajtjen e makinave bujqësore.
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Bëje i mjeteve dorë për shërbimin e makinave bujqësore 623942 1012A - 201
Vendosur i çelësat në SOS mjet tabaka 964/28SOS 1
Vendosur e kacavida në SOS mjet tabaka 964/33SOS 1
Bëje e celes fole-prize-prize-pjesa femnore në SOS mjet tabaka 964/50SOS 1
Kompleti e Dana BI dhe çekiç në SOS mjet tabaka 964/51SOS 1
Grup i mjeteve në SOS mjet tabaka 964/52SOS 1
Bëje e celes fole-prize-prize-pjesa femnore në SOS mjet tabaka 964/53SOS 1
Grup i mjeteve në SOS mjet tabaka 964/54SOS 1
Karrovcë për vegla EUROVISION me 8 sirtar 940EV6 800x440x923 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Për Fillestar dhe profesionistët

    Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
  • Përbërja zgjuar

    Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
  • Zgjedhja e thjeshtë

    Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë