Topi xhepi Mjeti me një grup të 127 Mjeti në jastëk SOS

#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Topi xhepi Mjeti me një grup të 127 Mjeti në jastëk SOS 624137 1011CEV4 - 127
Karrovcë për vegla EUROVISION me 7 sirtar 940EV4 800x440x923 1
Bëje i celes dhe kacavida në SOS mjet tabaka 964/46SOS 1
Bëje e celes fole-prize-prize-pjesa femnore në SOS mjet tabaka 964/47SOS 1
Set e Dana BI dhe çekiç në SOS mjet tabaka 964/48SOS 1
Grup i mjeteve në SOS mjet tabaka 964/49SOS 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Për Fillestar dhe profesionistët

    Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
  • Përbërja zgjuar

    Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
  • Zgjedhja e thjeshtë

    Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë