1000V

Product features

  • Dizajnuara për mirëmbajtjen bazë në instalimet tub-punës.

Fleta e të dhënave

pdfVendosur mjet - 1000V

Profilet

Lifetime warranty

#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Vendosur mjet 609331 1000V - 48
celes I hapure dhe I mbyllure 110/1 6 x 7, 8 x 9, 10 x 11, 12 x 13, 14 x 15, 16 x 17, 18 x 19, 20 x 22, 21 x 23, 24 x 26, 25 x 28, 27 x 32 12
Fundi forem topi gjashtëkëndësh 220/3S 1.5, 2, 2.5, 3, 4, 5, 6, 8, 10 9
Celes I rregullueshëm 250/1 250 1
Mjetet për trim tub 355/6 4,75 - 14 1
Dana motocangla kombinim 406/1BI 180 1
Dana gripit 430/3 250 1
Dana papagall 447/1HPP 240 1
Dana papagall me tapë 449/1PYTHON 240 1
Anë Butt prerje 461/1BI 160 1
Dana te ujit 45 °, model Suedisht 481/6 1/2" 1
Dana te ujit 45 °, model suedez, S - formë 482/6 1.1/2" 1
Përforcimi Dana 531/4 224 1
Makaza për të bërë fletë e hapur 572R/7PR 280 1
I sheshtë kaçavidë TBI 605TBI 0.8 x 4.0x100, 1.0 x 5.5x125, 1.2 x 6.5x150, 1.2 x 8.0x175 4
Kryqëzor (PH) kaçavidë TBI 615TBI PH 1x80, PH 2x100, PH 3x150 3
Kontrollor Tensioni 220-250 V 630VDE 0.6 x 3.5x180 1
Prestar banesë 660/6 250 1
Prestar kryqëzor 670/6 250 1
Matja kasetë 710P 3 m 1
Sharrë hekuri 750B 400 1
Gjysmërrethor Ege me trajton, gjysmë të qetë 761H1/2S 250 1
Bravandreqës çekiç 812 500 1
çekiç plastike efekti i zhvlerësimit 820 40 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Për Fillestar dhe profesionistët

    Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
  • Përbërja zgjuar

    Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
  • Zgjedhja e thjeshtë

    Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë