1000T

Fleta e të dhënave

pdfKomplet I veglave - 1000T

Profilet

Lifetime warranty

Product features

  • Dizajnuara për mirëmbajtjen bazë në instalimet elektro.
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Komplet I veglave 609330 1000T - 53
celes I hapure dhe I mbyllure 110/1 6 x 7, 8 x 9, 10 x 11, 12 x 13, 14 x 15, 16 x 17, 18 x 19, 20 x 22, 21 x 23, 24 x 26, 25 x 28, 27 x 32 12
Fundi forem topi gjashtëkëndësh 220/3S 1.5, 2, 2.5, 3, 4, 5, 6, 8, 10 9
Celes I rregullueshëm 250/1 200 1
Dana motocangla kombinim 406/1VDEBI 160 1
Dana - elektro backhoe 420/1VDEBI 180 1
Celes për të shtrënguar 425/4AB 1.5 - 6x240 1
Papagall izoluar me kapak 447/1VDEBI 240 1
I rëndë Anë Butt prerje 466/1VDEBI 180 1
Dana për nxjerrje tel 478/1VDEBI 160 1
Dana rreth me prestar anë dhe grip tub, drejt 508/1VDEBI 170 1
Dana rreth me prestar anë dhe grip tub, lakuar 512/1VDEBI 170 1
Dana multifunksionale për elektricist 514/1BI 160 1
Gërshërë të mëdha kabblo 580/1VDEBI 230 1
Kaçavidë Elektricist me teh izoluar, VDE TBI 603VDETBI 0.4 x 2.5x75, 0.5 x 3.0x100, 0.8 x 4.0x100, 1.0 x 5.5x125, 1.2 x 6.5x150, 1.2 x 8.0x175 6
Kryqëzor (PH) kaçavidë me teh izoluar, VDE TBI 613VDETBI PH0x60, PH1x80, PH2x100 3
Kontrollor Tensioni 220-250 V 630VDE 0.5 x 3.0x140, 0.6 x 3.5x180 2
Gjilpërë 641/6 5 1
Prestar banesë 660/6 150 1
varkë shpëtimi për inxhinier elektrik 665/6A 250x12 1
Matja kasetë 710P 3 m 1
Sharrë hekuri 750B 400 1
I sheshtë ege me trajton, i përafërt 760HB 200 1
Gjysmërrethor Ege me trajton, i përafërt 761HB 200 1
Bravandreqës çekiç 812 300 1
Tokmak 817 1000 1
çekiç plastike efekti i zhvlerësimit 820 40 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Për Fillestar dhe profesionistët

    Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
  • Përbërja zgjuar

    Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
  • Zgjedhja e thjeshtë

    Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë