1000L

Product features

  • Mjet themelor të vendosur për mirëmbajtje në punëtori riparimin e makinave, shërbimet e agro dhe mirëmbajtjen në industrinë.

Fleta e të dhënave

pdfKomplet I veglave - 1000L

Profilet

Lifetime warranty

#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity peshë
Komplet I veglave 608149 1000L - 71 14200
celes I kombinaure I hapur dhe I mbyllure 125/1 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 17
fole-prize-prize-pjesa femnore 1/2 " 190/1 6p 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 27, 30, 32 18
Shtrëngojë kthyeshëm 1/2" 190.1/1ABI 1/2" 1
Kthyeshëm trajtuar 1/2" 190.2/1BI 1/2"x380 1
Zgjerim 1/2" 190.4/1 1/2"x125, 1/2"x250 2
Rrëshqitje T - të trajtuar 1/2" 190.3/1 1/2" 1
Ndikimi përbashkët univerzal 1/2" 190.6/2 1/2" 1
Kyç për arrë timon 212/2 24 1
I humbur gomave të jashtme 300/2 400 (2x) 2
Dana kombinim 405/1BI 160 1
Dana gripit 430/3 175 1
Dana dyfishtë zakon të përbashkëta 445/1BI 240 1
Dana Butt Prerje 455/1BI 160 1
Dana rreth me prestar anë 506/1BI 140 1
Dana rreth me prestar anë dhe grip tub, lakuar 512/1BI 170 1
Gërshërë të mëdha univerzal 563R/7PR 280 1
I sheshtë kaçavidë TBI 605TBI 0.8 x 4.0x100, 1.0 x 5.5x125, 1.2 x 6.5x150, 1.2 x 8.0x175 4
Kryqëzor (PH) kaçavidë TBI 615TBI PH 1x80, PH 2x100, PH 3x150 3
I shkurtër kryqëzor (PH) kaçavidë TBI 626TBI PH 2x25 1
I shkurtër kaçavidë TBI, i sheshtë 627TBI 0.8 x 4.0x25 1
Kontrollor Tensioni 220-250 V 630VDE 0.6 x 3.5x180 1
Testues i të lehta për makinë 6-12 / 24 V 631 6 - 12 1
Shënoj 640/6 1, 3, 5, 8 4
Qendror indeks - shënoj 642/6 5 1
Prestar banesë 660/6 150, 250 2
Prestar kryqëzor 670/6 150 1
Bravandreqës çekiç 812 500 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Për Fillestar dhe profesionistët

    Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
  • Përbërja zgjuar

    Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
  • Zgjedhja e thjeshtë

    Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë