1000K

Product features

  • Mjet themelor të vendosur për mirëmbajtje në punëtori riparimin e makinave, shërbimet e agro dhe mirëmbajtjen në industrinë.

Fleta e të dhënave

pdfKomplet I veglave - 1000K

Profilet

Lifetime warranty

#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity peshë
Komplet I veglave 608148 1000K - 76 16850
celes I hapure dhe I mbyllure 110/1 6 x 7, 8 x 9, 10 x 11, 12 x 13, 14 x 15, 16 x 17, 18 x 19, 20 x 22, 21 x 23, 24 x 26, 25 x 28, 27 x 32 12
Celesa rrjet lakuar 180/1 6 x 7, 8 x 9, 10 x 11, 12 x 13, 14 x 15, 16 x 17, 18 x 19, 20 x 22, 21 x 23, 24 x 26, 25 x 28, 27 x 32 12
fole-prize-prize-pjesa femnore 1/2 " 190/1 6p 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 27, 30, 32 18
Shtrëngojë kthyeshëm 1/2" 190.1/1ABI 1/2" 1
Kthyeshëm trajtuar 1/2" 190.2/1BI 1/2"x380 1
Zgjerim 1/2" 190.4/1 1/2"x125, 1/2"x250 2
Rrëshqitje T - të trajtuar 1/2" 190.3/1 1/2" 1
Ndikimi përbashkët univerzal 1/2" 190.6/2 1/2" 1
Kyç për arrë timon 212/2 19 1
Celes Imbuse gjashtëkëndësh 220/3 3, 4, 5, 6, 8, 10, 12, 14, 17, 19 10
I humbur gomave të jashtme 300/2 400 (2x) 2
Dana kombinim 405/1BI 180 1
Dana gripit 430/3 175 1
Dana papagall 447/1HPP 240 1
Anë Butt prerje 461/1BI 160 1
Dana rreth me prestar anë 506/1BI 140 1
Dana multifunksionale për elektricist 514/1BI 160 1
Makaza për të bërë fletë e hapur 572R/7PR 280 1
I sheshtë kaçavidë TBI 605TBI 0.8 x 4.0x100, 1.0 x 5.5x125, 1.2 x 6.5x150, 1.2 x 8.0x175 4
Kryqëzor (PH) kaçavidë TBI 615TBI PH 2x100, PH 3x150 2
Testues i të lehta për makinë 6-12 / 24 V 631 6 - 12 1
Bravandreqës çekiç 812 500 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Për Fillestar dhe profesionistët

    Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
  • Përbërja zgjuar

    Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
  • Zgjedhja e thjeshtë

    Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë