1000F

Product features

  • Dizajnuara për mirëmbajtjen bazë në punëtori profesionale dhe në shtëpi ku puna e vështirë është e nevojshme.

Fleta e të dhënave

pdfKomplet I veglave - 1000F

Profilet

Lifetime warranty

#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Komplet I veglave 608145 1000F - 129
celes I hapure dhe I mbyllure 110/1 6 x 7, 8 x 9, 10 x 11, 12 x 13, 14 x 15, 16 x 17, 18 x 19, 20 x 22, 21 x 23, 24 x 26, 25 x 28, 27 x 32 12
celes I kombinaure I hapur dhe I mbyllure 125/1 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 17
Celesa rrjet lakuar 180/1 6 x 7, 8 x 9, 10 x 11, 12 x 13, 14 x 15, 16 x 17, 18 x 19, 20 x 22, 21 x 23, 24 x 26, 25 x 28, 27 x 32 12
Kyç për të kandelat elektrike 185/2 16x145 1
fole-prize-prize-pjesa femnore 1/2 " 190/1 6p 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 27, 30, 32 18
Shtrëngojë kthyeshëm 1/2" 190.1/1ABI 1/2" 1
Kthyeshëm trajtuar 1/2" 190.2/1BI 1/2"x380 1
Rrëshqitje T - të trajtuar 1/2" 190.3/1 1/2" 1
Zgjerim 1/2" 190.4/1 1/2"x125, 1/2"x250 2
Ndikimi përbashkët univerzal 1/2" 190.6/2 1/2" 1
fole-prize-prize-pjesa femnore 3/4" 197/1 6p 22, 24, 27, 30, 32, 36, 38, 41, 46 9
Shtrëngojë kthyeshëm 3/4" 197.1/1 3/4"x500 1
Rrëshqitje T - të trajtuar 3/4" 197.3/1 3/4" 1
Zgjerim 3/4" 197.4/1 3/4"x400, 3/4"x200 2
Përshtatës 3/4 " 197.7/1 3/4" - 1/2" 1
Celes Imbuse gjashtëkëndësh 220/3 3, 4, 5, 6, 8, 10, 12, 14, 17, 19 10
Celes I rregullueshëm 250/1 250 1
Dana motocangla kombinim 406/1BI 180 1
Celes për të shtrënguar 425/4A 1.5 - 6x240 1
Dana gripit 430/3 175 1
Dana papagall me tapë 447/6 240 1
Dana Butt Prerje 455/1BI 160 1
Anë Butt prerje 461/1BI 160 1
Dana multifunksionale për elektricist 514/1BI 160 1
Unaza Dana jashtëm banesë 532PLUS/1DP 180x19 - 60 1
I brendshëmUnaza Dana jashtëm, banesë 536PLUS/1DP 180x19 - 60 1
Gërshërë të mëdha univerzal 563R/7PR 280 1
Kabllor Makazi 580/1BI 170 1
I sheshtë kaçavidë TBI me gjashtëkëndësh përkrahur 600TBI 1.2 x 6.5x125, 1.2 x 8.0x150 2
I sheshtë kaçavidë TBI 605TBI 0.5 x 3.0x80, 0.8 x 4.0x100, 1.0 x 5.5x125, 1.2 x 6.5x150, 1.2 x 8.0x175 5
Kryqëzor (PH) kaçavidë TBI 615TBI PH 1x80, PH 2x100, PH 3x150 3
Kontrollor Tensioni 220-250 V 630VDE 0.6 x 3.5x180 1
Testues i të lehta për makinë 6-12 / 24 V 631 6 - 12 1
Shënoj 640/6 3, 4 2
Gjilpërë 641/6 2, 3, 4, 5, 6 5
Qendror indeks - shënoj 642/6 4 1
Prestar banesë 660/6 150, 200 2
Prestar kryqëzor 670/6 150, 200 2
Sharrë hekuri 750B 400 1
Bravandreqës çekiç 812 500 1
çekiç plastike efekti i zhvlerësimit 820 40 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Për Fillestar dhe profesionistët

    Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
  • Përbërja zgjuar

    Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
  • Zgjedhja e thjeshtë

    Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë