1000AD

Product features

  • Vendosur mjet është menduar si një bazë për çdo elektricist.

Fleta e të dhënave

pdfKomplet I veglave - 1000AD

Profilet

Lifetime warranty

#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Komplet I veglave 611884 1000AD - 62
fole-prize-prize-pjesa femnore 1/4" 188/2 6p 4, 4.5, 5, 5.5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 13 11
Shtrëngojë kthyeshëm 1/4" 188.1/1ABI 1/4" 1
Kthyeshëm trajtuar 1/4 " 188.2/2BI 1/4" 1
Rrëshqitje T - të trajtuar 1/4 " 188.3/2 1/4" 1
Zgjerim 1/4" 188.4/2 1/4"x55, 1/4"x150 2
Kaçavidë gjashtëkëndor kreu me T-dorezë 193HX 2.5, 4 2
TX kaçavidë profilin me T-dorezë 193TX TX 6, TX 9, TX 20, TX 25 4
Celes Imbuse gjashtëkëndësh 220/3 1.5, 2, 2.5, 3, 4, 5, 6, 8, 10 9
Fundi forme topi gjashtëkëndësh, lloji i gjatë 220/3SL 1.5, 2, 2.5, 3, 4, 5, 6, 8, 10 9
Celes I rregullueshëm 250/1 200 1
Largimi i izolimit me goditje thikë 385H 4 - 28 1
Dana motocangla kombinim 406/1VDEBI 180 1
Anë Butt prerje 461/1VDEBI 160 1
I rëndë Anë Butt prerje 466/1VDEBI 180 1
Dana për nxjerrje tel 478/1VDEBI 160 1
Dana rreth me prestar anë dhe grip tub, drejt 508/1VDEBI 200 1
Dana rreth me prestar anë dhe grip tub, lakuar 512/1VDEBI 200 1
Gërshërë të mëdha kabblo 580/1VDEBI 170 1
Kaçavidë Elektricist me teh izoluar, VDE TBI 603VDETBI 0.4 x 2.5x75, 0.5 x 3.0x100, 0.6 x 3.5x100, 0.8 x 4.0x100, 1.0 x 5.5x125, 1.2 x 6.5x150 6
Kryqëzor (PH) kaçavidë me teh izoluar, VDE TBI 613VDETBI PH1x80, PH2x100 2
Kontrollor Tensioni 220-250 V 630VDE 0.5 x 3.0x140 1
varkë shpëtimi për inxhinier elektrik 665/6A 250x11 1
Matja kasetë 710P 5 m 1
Sharrë hekuri 750B 400 1
Bravandreqës çekiç 812 300 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Për Fillestar dhe profesionistët

    Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
  • Përbërja zgjuar

    Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
  • Zgjedhja e thjeshtë

    Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë