1000AC

Fleta e të dhënave

pdfKomplet I veglave - 1000AC

Profilet

Lifetime warranty

Product features

  • Vendosur mjet është menduar si një bazë për çdo elektricist.
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Komplet I veglave 604577 1000AC - 21
Largimi i izolimit me goditje thikë 385H 4 - 28 1
Dana motocangla kombinim 406/1VDEBI 180 1
Anë Butt prerje 461/1VDEBI 160 1
Dana banesë, të gjatë 472/1VDEBI 160 1
Dana për nxjerrje tel 478/1VDEBI 160 1
Dana rreth me prestar anë dhe grip tub, drejt 508/1VDEBI 200 1
Kaçavidë Elektricist me teh izoluar, VDE TBI 603VDETBI 0.4 x 2.5x75, 0.6 x 3.5x100, 1.0 x 5.5x125, 1.2 x 6.5x150 4
Banesë kaçavidë CR 605CR 1.0 x 5.5x125, 1.2 x 6.5x150 2
Kryqëzor (PH) kaçavidë me teh izoluar, VDE TBI 613VDETBI PH1x80, PH2x100 2
Kontrollor Tensioni 220-250 V 630VDE 0.5 x 3.0x140 1
Prestar banesë 660/6 200 1
varkë shpëtimi për inxhinier elektrik 665/6A 250x11 1
Matja kasetë 710P 3 m 1
Sharrë 753W 150 1
Gjysmërrethor Ege me trajton, i përafërt 761HB 200 1
Bravandreqës çekiç 812 300 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Për Fillestar dhe profesionistët

    Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
  • Përbërja zgjuar

    Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
  • Zgjedhja e thjeshtë

    Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë