1000A

Fleta e të dhënave

pdfKomplet I veglave - 1000A

Profilet

Lifetime warranty

Product features

  • Dizajnuara për të kërkuar mbajtjen në punëtori riparimin e makinave, shërbimet e agro dhe mirëmbajtjen në industrinë.
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity
Komplet I veglave 608140 1000A - 167
celes I kombinaure I hapur dhe I mbyllure I gjate 120/1 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 32 26
Shtrëngojë kthyeshëm 1/4" 188.1/1ABI 1/4" 1
Kthyeshëm trajtuar 1/4 " 188.2/2BI 1/4" 1
fole-prize-prize-pjesa femnore 1/4" 188/2 6p 4, 4.5, 5, 5.5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 13 11
Rrëshqitje T - të trajtuar 1/4 " 188.3/2 1/4" 1
Zgjerim 1/4" 188.4/2 1/4"x55, 1/4"x150 2
fole-prize-prize-pjesa femnore 1/2 " 190/1 6p 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 27, 30, 32 18
Shtrëngojë kthyeshëm 1/2" 190.1/1ABI 1/2" 1
Kthyeshëm trajtuar 1/2" 190.2/1BI 1/2"x380 1
Rrëshqitje T - të trajtuar 1/2" 190.3/1 1/2" 1
Zgjerim 1/2" 190.4/1 1/2"x125, 1/2"x250 2
Ndikimi përbashkët univerzal 1/2" 190.6/2 1/2" 1
Gjashtëkëndor fole-prize-prize-pjesa femnore kaçavidë 1/2 " 192/2HX 6, 8, 10 3
Kaçavidë fole-prize-prize-pjesa femnore 1/2 "me profil TX 192/2TX TX 25, TX 27, TX 30, TX 40 4
Kaçavidë gjashtëkëndor kreu me T-dorezë 193HX 2.5, 4, 5, 8 4
Starter dhe bllok Celes 200/2 11 x 13, 13 x 17, 14 x 17, 15 x 16, 19 x 22 5
Çelësi i filtrit rrip 205/2 60 - 140 1
Celes Imbuse gjashtëkëndësh 220/3 1.5, 2, 2.5, 3, 4, 5, 6, 8, 10 9
Fundi forem topi gjashtëkëndësh 220/3S 1.5, 2, 2.5, 3, 4, 5, 6, 8, 10 9
Kyç për të kandelat elektrike 3/8" 186.4/2 21 1
Shtrëngojë fleksibile kthyeshëm 3/8 " 238.1/1FBI 3/8" 1
Zgjatja shufër 3/8 " 238.4/2 3/8"x45, 3/8"x75 2
Përshtatës 3/8 " 238.7/1 3/8" - 1/2" 1
Celes I rregullueshëm 250/1 250 1
Dana motocangla kombinim 406/1BI 180 1
Dana gripit 430/3 250 1
Dana papagall 447/1HPP 240 1
Anë Butt prerje 461/1BI 160 1
Dana te ujit 45 °, model Suedisht 481/6 1.1/2" 1
Dana rreth me prestar anë dhe grip tub, lakuar 512/1BI 170 1
Dana multifunksionale për elektricist 514/1BI 160 1
Unaza Dana jashtëm banesë 532PLUS/1DP 180x19 - 60 1
Unaza Dana jashtëm, prirje 534PLUS/1DP 180x19 - 60 1
I brendshëmUnaza Dana jashtëm, banesë 536PLUS/1DP 180x19 - 60 1
I brendshëm Unaza Dana jashtëm, prirje 538PLUS/1DP 180x19 - 60 1
Gërshërë të mëdha univerzal 563R/7PR 280 1
I sheshtë kaçavidë TBI 605TBI 0.5 x 3.0x80, 0.8 x 4.0x100, 1.0 x 5.5x125, 1.2 x 6.5x150, 1.2 x 8.0x175, 1.6 x 10.0x200 6
Kryqëzor (PH) kaçavidë TBI 615TBI PH 0x60, PH 1x80, PH 2x100, PH 3x150 4
Kaçavidë TBI me TX profilin 621TBI TX 27, TX 30, TX 40 3
Dyshe kryqëzor (PZ) kaçavidë TBI 625TBI PZ 2x100 1
I shkurtër kryqëzor (PH) kaçavidë TBI 626TBI PH 2x25 1
I shkurtër kaçavidë TBI, i sheshtë 627TBI 1.2 x 6.5x25 1
Testues i të lehta për makinë 6-12 / 24 V 631 6 - 12 1
Shënoj 640/6 4 1
Gjilpërë 641/6 2, 4, 6, 8, 10 5
Qendror indeks - shënoj 642/6 5 1
Prestar banesë 660/6 150, 250 2
Prestar kryqëzor 670/6 150 1
Voztar me tre armë të rregullueshme 682/2 2x190x230 1
Matja e listave 701 0.05 - 1x13 1
Sharrë hekuri 750B 400 1
Bravandreqës çekiç 812 300, 500, 1000 3
çekiç plastike efekti i zhvlerësimit 820 22 1
I sheshtë bit, 3 copë vendosur 6480C8 1.2 x 6.5x41, 1.6 x 8.0x41, 2.0 x 12.0x41 3
Bit kryqëzor (PH), 3 copë vendosur 6483C8 PH 2, PH 3 2
Bit kryqëzor (PH), 3 copë vendosur 6484C8 PH 4 1
Bit fole-prize-prize-pjesa femnore magji, 3 copë vendosur 6489C8 5, 6 2
Bit e profilit TX, 3 copë vendosur 6492C8 TX 20, TX 25, TX 30, TX 40 4
Ndikimi kaçavidë 6762.1 1/2"x144 1
Përshtatës 1/2 "- 5/16" 6762.2 1/2" - 5/16" 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
  • Për Fillestar dhe profesionistët

    Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
  • Përbërja zgjuar

    Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
  • Zgjedhja e thjeshtë

    Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë