Tool sets

Bëje e kacavida CR - 606CS5CR

SKU: 617017, Dimensions: - , Quantity: 5

Flat profileOne component handles

Vendosur e kacavida TBI me profilin TX dhe vrimë - 621/1CS7TBI

SKU: 612308, Dimensions: TR 10 - TR 40, Quantity: 7

Vendosur e kacavida CR me TX profilin - 621CS7CR

SKU: 617031, Dimensions: TX 10 - TX 40, Quantity: 7

TX profileOne component handles

set I Bitcave - 6778FBS1

SKU: 624050, Dimensions: - , Quantity: 11

Flat profileCrosstip profile

set I Bitcave - 6778FBS2

SKU: 624051, Dimensions: - , Quantity: 11

TX profileCrosstip profile

set I Bitcave - 6778FBS3

SKU: 624052, Dimensions: - , Quantity: 11

Crosstip profile
  • Projektuar ergonomik trajton

    Cilësi superiore të materialeve të përdorura në përputhje UNIOR e kacavida është bashkuar me të projektuar ergonomik trajton të sigurojë kontroll të shkëlqyer
  • Tre-komponent trajtuar

    Me kombinimin e sipërfaqeve të butë dhe të vështirë, të veçantë, tre-komponent trajtuar - një patentë UNIOR - siguron rehati dhe performancën efikase me tendosje minimale për dore, ndërsa të punës.
  • Një rrokje shqip-provë.

    Në gjendje të përshtaten një shumëllojshmëri të profileve vidë dhe ekspozuar të reja tre-komponent trajton, kacavida UNIOR siguruar efikasitet të madh dhe një rrokje shqip-provë.