Tool sets

Set of VDE tools, basic - 1018B

SKU: 628820, Dimensions: , Quantity: 18

Insulated socket set 1/2"- long type in metal box - 190VDE12P11L

SKU: 625166, Dimensions: 10 - 24, Quantity: 11

Insulated socket set 1/2"- long type in metal box - 190VDE12P11L

SKU: 625247, Dimensions: 10 - 24, Quantity: 11

Priza izoluar grup 1/2 "në kuti plastike - 190VDE6P10

SKU: 621646, Dimensions: 13 - 27, Quantity: 10

Priza izoluar grup 3/8 "në kuti plastike - 239VDEDP6P10

SKU: 621647, Dimensions: 10 - 19, Quantity: 10

Komplet I veglave - 1000AC

SKU: 604577, Dimensions: - , Quantity: 21

Komplet I veglave - 1000AD

SKU: 611884, Dimensions: - , Quantity: 62

Komplet I veglave - 1000T

SKU: 609330, Dimensions: - , Quantity: 53

Vendosur mjet VDE BI në thes - 905VDEBI

SKU: 617571, Dimensions: - , Quantity: 13

Vendosur mjet VDE në thes - 906VDEBI

SKU: 617573, Dimensions: - , Quantity: 6

Vendosur e kacavida VDE TBI - 603CS6VDETBI

SKU: 617042, Dimensions: - , Quantity: 6

Vendosur e kacavida VDE - 603CS6VDE

SKU: 617044, Dimensions: - , Quantity: 6

Vendosur e kacavida VDE me kontrollor tensionit - 603CS6TVDE

SKU: 617045, Dimensions: - , Quantity: 6

Vendosur e kacavida izoluar gjashtëkëndësh VDE TBI - 620CS6VDETBI

SKU: 617048, Dimensions: 2.5 - 8, Quantity: 6

Vendosur e kacavida izoluar VDE TBI me profilin TX - 621CS6VDETBI

SKU: 617049, Dimensions: TX 10 - TX 30, Quantity: 6

Vendosur e kacavida VDE TBI - 603CS6AVT

SKU: 617653, Dimensions: - , Quantity: 6

Vendosur e kacavida VDE - 603CS6AVDE

SKU: 617655, Dimensions: - , Quantity: 6

Vendosur e kacavida VDE me kontrollor tensionit - 603CS6ATVD

SKU: 617656, Dimensions: - , Quantity: 6

  • Mbrojtja Ultimate

    UNIOR izoluar mjetet VDE siguruar mbrojtje fundit edhe kur përdoret e gjithë qarqeve të gjalla me deri në një potencial të 1000-volt.Shërbimeve e të gjitha mjeteve të vërtetohet tërësisht me anë të forcës ndikim, elektrike, flaka-retardancy, aderimin izolimin dhe teste të pullave, me çdo mjet duke u testuar individualisht.
  • Çeliku me cilësi të lartë

    çelësat e izoluara, Dana, gërshërë të mëdha, kacavida dhe mjete të tjera për të punuar me instalimet elektrike dhe të tjera të energjisë janë bërë të cilësisë së lartë mjet çeliku me mbrojtjen e shtuar, dhe të dizajnuara për përdorim të thjeshtë dhe të sigurt.
  • Rregulloret VDE

    VDE izoluar dhe testuar sipas rregullave VDE, mjetet UNIOR për punë në mjedise elektrikisht të gjalla të përmbushur kërkesat e pranuar ndërkombëtarisht standardin EN Evropian 60900.