Tool sets

Kompleti e Dana BI dhe çekiç në SOS mjet tabaka - 964/32ASOS

SKU: 623936, Dimensions: - , Quantity: 14

Vendosur e Dana BI dhe çekiç në SOS mjet tabaka - 964/32SOS

SKU: 621391, Dimensions: - , Quantity: 14

Set e Dana BI dhe çekiç në SOS mjet tabaka - 964/48SOS

SKU: 623989, Dimensions: - , Quantity: 11

Set of BI pliers and hammer in SOS tool tray - 964/48ASOS

SKU: 626751, Dimensions: - , Quantity: 12

Kompleti e Dana BI dhe çekiç në SOS mjet tabaka - 964/51SOS

SKU: 623992, Dimensions: - , Quantity: 14

Dana vendosur në kuti kartoni - 402A

SKU: 617818, Dimensions: - , Quantity: 3

Waterpump

Dana vendosur në kuti kartoni - 402B

SKU: 617933, Dimensions: - , Quantity: 3

Waterpump

Vendosur i Dana BI në SOS mjet tabaka - 964/6SOS

SKU: 621058, Dimensions: - , Quantity: 3

Komplet i Dana BI në SOS mjet tabaka - 964ECO6

SKU: 621291, Dimensions: - , Quantity: 4

Komplet e Dana dhe kacavida në kuti plastike - 401PB6

SKU: 621420, Dimensions: - , Quantity: 6

Bëje e Dana kombinim në ekran kuti kartoni - 406/1BIST

SKU: 621854, Dimensions: 406/1BI-180(6x), Quantity: 6

Set of Powershark cutter on carton display - 467SHARK/4DPST

SKU: 627643, Dimensions: - , Quantity: 6

Komplet I veglave - 1000AC

SKU: 604577, Dimensions: - , Quantity: 21

Insulated

Komplet I veglave - 1000AD

SKU: 611884, Dimensions: - , Quantity: 62

Insulated

Komplet I veglave - 1000T

SKU: 609330, Dimensions: - , Quantity: 53

Insulated

Vendosur mjet VDE BI në thes - 905VDEBI

SKU: 617571, Dimensions: - , Quantity: 13

Insulated

Vendosur mjet VDE në thes - 906VDEBI

SKU: 617573, Dimensions: - , Quantity: 6

Insulated

Bëje i Dana izoluar në SOS mjet tabaka - 964VDE3

SKU: 621786, Dimensions: - , Quantity: 12

Insulated

Bëje e Dana unazë bllokoj në SOS mjet tabaka - 964/8ASOS

SKU: 621061, Dimensions: 19 - 60 - 180, Quantity: 4

Lock rings

Bëje i unaza Dana në thes - 539/1PCT

SKU: 616736, Dimensions: - , Quantity: 4

Lock rings

Grupe i unaza Dana PLUS ne qese - 539PLUS/1DPCT

SKU: 621623, Dimensions: 3 - 10 - 140, Quantity: 4

Lock rings

Grupe i unaza Dana PLUS ne qese - 539PLUS/1DPCT

SKU: 621624, Dimensions: 10 - 25 - 140, Quantity: 4

Lock rings

Grupe i unaza Dana PLUS ne qese - 539PLUS/1DPCT

SKU: 621625, Dimensions: 19 - 60 - 180, Quantity: 4

Lock rings

Grupe i unaza Dana PLUS ne qese - 539PLUS/1DPCT

SKU: 621626, Dimensions: 40 - 100 - 220, Quantity: 4

Lock rings

Set of water pump pliers on display - 447/1HPPST

SKU: 621856, Dimensions: - , Quantity: 6

Waterpump

Set of tools for plumbers, premium - 1013B

SKU: 628821, Dimensions: , Quantity: 45

Set of tools for plumbers, basic - 1013C

SKU: 628822, Dimensions: , Quantity: 29

Grup i mjeteve në SOS mjet tabaka - 964/54SOS

SKU: 623994, Dimensions: - , Quantity: 18

endosur i Dana elektronike në qese - 403A

SKU: 620212, Dimensions: - , Quantity: 6

  • Ergonomik trajton

    Me ergonomik trajton dhe një rrokje të projektuar posaçërisht, sipërfaqe Dana UNIOR të dhënë rehati maksimale në punë dhe efikasitet të lartë me tendosje minimale.
  • Mbrojtja Sipërfaqja

    Të Dana janë bërë prej çeliku të shkëlqyer me përbërje të veçantë përmirësuar. Disa modele të vijë me mbrojtje shtesë sipërfaqe krom.
  • Saktësi të lartë

    Me synimet e tyre të përsosur dhe superioritetit teknologjik, Dana UNIOR të siguruar një të mbajë saktësi të lartë në çdo rast të përdorimit të përgjithshëm apo të dedikuar.