Tool sets

Prizë dhe bite grup 1/4 " - 188BI6P36

SKU: 621407, Dimensions: - , Quantity: 36

1/4" drive

Vendosur i bazat 3/8 "në SOS mjet tabaka - 964/25SOS

SKU: 621080, Dimensions: 6 - 22, Quantity: 23

3/8" drive

Set of long sockets 3/8" in SOS tool tray - 964/56SOS

SKU: 625334, Dimensions: 8 - 22, Quantity: 16

3/8" drive

Vendosur i bazat 1/2 "në SOS mjet tabaka - 964/19SOS

SKU: 621075, Dimensions: - , Quantity: 29

Mjet vendosur në SOS mjet tabaka - 964/22SOS

SKU: 621077, Dimensions: - , Quantity: 60

Komplet i bazat 1/2 "në SOS mjet tabaka - 964ECO19

SKU: 621294, Dimensions: 10 - 32, Quantity: 23

1/2" drive

Komplet i bazat 1/2 "në SOS mjet tabaka - 964/19S12SOS

SKU: 621186, Dimensions: - , Quantity: 29

Prizë vendosur 1/2 "në kuti plastike - 190-6P17

SKU: 622022, Dimensions: 10 - 32, Quantity: 17

1/2" drive

Prizë vendosur 1/2 "në kuti plastike - 190BI6P17

SKU: 622023, Dimensions: 10 - 32, Quantity: 17

1/2" drive

Socket set 1/2" in metal box - 190BI12P15

SKU: 627205, Dimensions: 10 - 32, Quantity: 15

1/2" drive

Set of long sockets 1/2" in SOS tool tray - 964/55SOS

SKU: 625332, Dimensions: 10 - 32, Quantity: 17

Grupe i bazat ndikimit 3/8 "në kuti plastike - 231/4PB1

SKU: 612506, Dimensions: 15 - 30, Quantity: 10

1/2" drive

Grupe i bazat ndikimit 3/8 "në kuti plastike - 231/4PB2

SKU: 612507, Dimensions: 15 - 30, Quantity: 10

1/2" drive

Grupe i bazat ndikimit 3/8 "në kuti plastike - 231/4PB3

SKU: 612508, Dimensions: 17 - 24, Quantity: 12

1/2" drive
  • Përdorimi i thjeshtë

    Operacioni i shtrëngojë akomoduese bazat është i bazuar në një mekanizëm 75-dhëmb, e cila ndan 360 ° rreth të plotë në seksione të kënde 4.8-shkallë dhe në këtë mënyrë garanton përdorim më të lehtë edhe në pikat gati i paarritshëm. Me rritje të mëdha shtrëngojë, më pak kthehet dhe më pak përpjekje, ju mund të arrijë besueshmërinë më të madhe dhe saktësi më të lartë.
  • Saktësi

    Së bashku me arpion domosdoshme, bazat UNIOR lejojnë madje, i parashikueshëm dhe saktësi shtrëngimi dhe lirimi i vida dhe arra-punojnë me UNIOR arpiom është më i sigurt dhe më të sakta.
  • Siguri

    fole-prize-prize-pjesa femnore Speciale sistem mbajtjes me një prekje lirimin butonin garanton siguri më të madhe në punë dhe një shpejtësi të rritur fole-prize-prize-pjesa femnore mbyllje.