Tool sets

Set i çelsave 1/4" në kuti metali - 188BI

SKU: 611996, Dimensions: 4 - 13, Quantity: 16

1/4" drive

Set i çelsave 1/4" në kuti metali - 188B

SKU: 615150, Dimensions: - , Quantity: 44

1/4" drive

Set i çelsave 1/4" në kuti metali - 188C

SKU: 615151, Dimensions: - , Quantity: 33

1/4" drive

Set i çelsave 1/4" në kuti metali - 188BI12P16

SKU: 617118, Dimensions: 4 - 13, Quantity: 16

1/4" drive

Set i çelsave 1/4" në kuti metali - 188BI6P16INCH

SKU: 619413, Dimensions: 3/16" - 9/16", Quantity: 16

1/4" drive

Set i çelsave 1/4" në kuti metali - 188BI12P16INCH

SKU: 619414, Dimensions: 3/16" - 9/16", Quantity: 16

1/4" drive

Set i çelsave 1/4",në mbajtës - 188H6P12

SKU: 622628, Dimensions: 4 - 13, Quantity: 12

1/4" drive

Set i çelsave të gjatë 1/4",në mbajtës - 188H6LP9

SKU: 622629, Dimensions: 4 - 13, Quantity: 9

1/4" drive

Set i çelsave 3/8" në SOS sirtar - 964/25SOS

SKU: 621080, Dimensions: 6 - 22, Quantity: 23

3/8" drive

Set i çelsave 3/8", në kuti metali - 239A

SKU: 612509, Dimensions: 6 - 22, Quantity: 24

3/8" drive

Set i çelsave 3/8", në kuti metali - 239C

SKU: 613072, Dimensions: - , Quantity: 30

3/8" drive

Set i çelsave 3/8", në kuti metali - 239D

SKU: 613073, Dimensions: - , Quantity: 30

3/8" drive

Set i çelsave 3/8", në kuti metali - 239A12P24

SKU: 617117, Dimensions: 6 - 22, Quantity: 24

3/8" drive

Set i çelsave në SOS sirtar - 964/31SOS

SKU: 621390, Dimensions: - , Quantity: 79

1/2" drive

Set i çelsave vazhdues në SOS sirtar - 964/50SOS

SKU: 623991, Dimensions: - , Quantity: 57

1/2" drive

Set çelsave, 6 këndësh 1/2" në kuti metali - 190BI6P14

SKU: 611940, Dimensions: 10 - 24, Quantity: 14

1/2" drive

Set çelsave, 6 këndësh 1/2" në kuti metali - 190BI6P24

SKU: 611939, Dimensions: 10 - 32, Quantity: 24

1/2" drive

Set gidore 1/2 " në kuti metalike - 190BI12P24

SKU: 611941, Dimensions: 10 - 32, Quantity: 24

1/2" drive

Set çelsave, 6 këndësh 1/2" në kuti metali - 190BI6P23

SKU: 612779, Dimensions: 10 - 32, Quantity: 23

1/2" drive

Set gidore 1/2 " në kuti metalike - 190BI12P23

SKU: 615327, Dimensions: 10 - 32, Quantity: 23

1/2" drive

Set gidore 1/2 " në kuti metalike - 190BI12P23IN

SKU: 611943, Dimensions: 3/8" - 1.1/4", Quantity: 23

1/2" drive

Set çelsave, 6 këndësh 1/2" në kuti metali - 190BI6P22IN

SKU: 615180, Dimensions: 5/16" - 1.1/4", Quantity: 22

1/2" drive

Set i çelsave TX 1/2" në kuti metali - 190BITX1P22

SKU: 611945, Dimensions: - , Quantity: 22

1/2" drive

Set i çelsave HX 1/2" ,në kuti metali - 190BIHX1P20

SKU: 611946, Dimensions: - , Quantity: 20

1/2" drive

Set çelsave, 6 këndësh 1/2" në kuti plastike - 190BI6P28

SKU: 612162, Dimensions: 10 - 32, Quantity: 28

1/2" drive

Set I çelsave 1/2" TX profil në kuti metali - 192/12

SKU: 603657, Dimensions: TX 20 - TX 60, Quantity: 9

1/2" drive

Set i çelsave imbus 1/2" ne kuti metali - 192/14

SKU: 607064, Dimensions: 5 - 17, Quantity: 9

1/2" drive

Set imbus 1/2 ZX profil ne kuti plastike - 192/15

SKU: 617125, Dimensions: - , Quantity: 10

1/2" drive

Set i çelsave imbus i gjate HXL - 192/16

SKU: 619416, Dimensions: 5 -14, Quantity: 7

1/2" drive

Set i çelsave TX profil i gjate ne kuti plastike - 192/17

SKU: 619417, Dimensions: TX 20 - TX 50, Quantity: 7

1/2" drive

Set i çelsave 1/2" në SOS sirtar - 964/19SOS

SKU: 621075, Dimensions: - , Quantity: 29

Set i veglave në SOS sirtar - 964/22SOS

SKU: 621077, Dimensions: - , Quantity: 60

Set i çelsave 1/2" në SOS sirtar - 964/19S12SOS

SKU: 621186, Dimensions: - , Quantity: 29

Set i çelsave 1/2" në kuti plastike - 190-6P17

SKU: 622022, Dimensions: 10 - 32, Quantity: 17

1/2" drive

Set çelsave, 6 këndësh 1/2" në kuti plastike - 190BI6P17

SKU: 622023, Dimensions: 10 - 32, Quantity: 17

1/2" drive

Set imbus 1/2" ne kuti metali - 192/14INCH

SKU: 621759, Dimensions: 3/16" - 3/4", Quantity: 8

1/2" drive

Set çelsave 1/2" me mbajtës - 190H12P15IN

SKU: 622634, Dimensions: 3/8" - 1.1/4", Quantity: 15

1/2" drive

Set çelsave 1/2" me mbajtës - 190H12P15

SKU: 622635, Dimensions: 10 - 32, Quantity: 15

1/2" drive

Set i çelsave të gjatë 1/2" me mbajtës - 190H12LP7

SKU: 622636, Dimensions: 13 - 24, Quantity: 7

1/2" drive

Set çelsave, 12 këndësh 1/2" në kuti metali - 190BI12P15

SKU: 627205, Dimensions: 10 - 32, Quantity: 15

1/2" drive

Set i çelsave vazhdues të gjata 1/2" në SOS sirtar - 964/55SOS

SKU: 625332, Dimensions: 10 - 32, Quantity: 17

Set i çelsave vazhdues në SOS sirtar - 964/53SOS

SKU: 623995, Dimensions: - , Quantity: 22

Set çelsave 3/4" në kuti metali - 197MB1

SKU: 602742, Dimensions: 22 - 46, Quantity: 14

3/4" drive

Set çelsave 3/4" në kuti metali - 197MB2

SKU: 600954, Dimensions: 22 - 50, Quantity: 14

3/4" drive

Set çelsave 3/4" me inç në kuti metali - 197MB3

SKU: 617119, Dimensions: 7/8" - 1.7/8", Quantity: 14

3/4" drive

Set çelsave 3/4" në kuti metali - 197MB4

SKU: 619927, Dimensions: 22 - 55, Quantity: 15

3/4" drive

Set i çelsave 1" , në kuti metali - 199MB1

SKU: 603095, Dimensions: 46 - 80, Quantity: 12

1" drive

Set i çelsave impakte 1/2", në kuti plastike - 231/4PB1

SKU: 612506, Dimensions: 15 - 30, Quantity: 10

1/2" drive

Set i çelsave impakte 1/2", në kuti plastike - 231/4PB2

SKU: 612507, Dimensions: 15 - 30, Quantity: 10

1/2" drive

Set i çelsave impakte 1/2", në kuti plastike - 231/4PB3

SKU: 612508, Dimensions: 17 - 24, Quantity: 12

1/2" drive

Set i çelsave impakt 3/4" , në kuti plastike - 232PB1

SKU: 621459, Dimensions: 24 - 36, Quantity: 7

3/4" drive
  • Përdorimi i thjeshtë

    Operacioni i shtrëngojë akomoduese bazat është i bazuar në një mekanizëm 75-dhëmb, e cila ndan 360 ° rreth të plotë në seksione të kënde 4.8-shkallë dhe në këtë mënyrë garanton përdorim më të lehtë edhe në pikat gati i paarritshëm. Me rritje të mëdha shtrëngojë, më pak kthehet dhe më pak përpjekje, ju mund të arrijë besueshmërinë më të madhe dhe saktësi më të lartë.
  • Saktësi

    Së bashku me arpion domosdoshme, bazat UNIOR lejojnë madje, i parashikueshëm dhe saktësi shtrëngimi dhe lirimi i vida dhe arra-punojnë me UNIOR arpiom është më i sigurt dhe më të sakta.
  • Siguri

    fole-prize-prize-pjesa femnore Speciale sistem mbajtjes me një prekje lirimin butonin garanton siguri më të madhe në punë dhe një shpejtësi të rritur fole-prize-prize-pjesa femnore mbyllje.