Mjete Automobilistikë

Set i veglave në SOS sirtar - 964/49SOS

SKU: 623990, Dimensions: - , Quantity: 13

Tool sets

Set i çelsave unazre të lakuar, në kuti kartoni - 200/2CB

SKU: 600677, Dimensions: 11 - 22, Quantity: 5

Tool sets

Set i çelsave impakte 1/2", në kuti plastike - 231/4PB1

SKU: 612506, Dimensions: 15 - 30, Quantity: 10

Tool sets

Set i çelsave impakte 1/2", në kuti plastike - 231/4PB2

SKU: 612507, Dimensions: 15 - 30, Quantity: 10

Tool sets

Set i çelsave impakte 1/2", në kuti plastike - 231/4PB3

SKU: 612508, Dimensions: 17 - 24, Quantity: 12

Tool sets

Set i çelsave impakt 3/4" , në kuti plastike - 232PB1

SKU: 621459, Dimensions: 24 - 36, Quantity: 7

Tool sets
  • I dobishëm

    Gamë të gjerë të mjeteve janë të destinuara për grupe të ndryshme të synuara të përdoruesve. Pirg siguruar goditjen e shpejtë dhe të thjeshtë. Të prerjen e rëndë rrota janë të dizajnuara për të punuar të dy metale të forta dhe të buta, plastike, etj
  • Grip i fortë

    Grip i fortë Mjetet UNIOR dallohen duke siguruar një kontroll të fortë në objektet duke u punuar në pa lëndime. Udhëzon në rrugë në clamps të mundësuar lëvizjen e saktë të nofullat me lëvizje të shpejtë trajtuar. Instalimi në baza rradhës siguron se ajo përshtatet me objektin duke u punuar në.
  • Materiale me cilësi të lartë

    Mirë-menduar-out projektimin dhe prodhimin e saktë të parandaluar dëmtimin e objekteve duke u punuar në edhe nën një peshë të konsiderueshme. Me këto karakteristika, mjetet efektive UNIOR janë zgjedhja e duhur për mjeshtrit të cilët kërkojnë cilësi dhe mjete të qëndrueshme me një jetë të gjatë shërbimit.