Insulated pliers

Set i veglave - 1000AC

SKU: 604577, Dimensions: - , Quantity: 21

Tool setsInsulated

Set i veglave - 1000AD

SKU: 611884, Dimensions: - , Quantity: 62

Tool setsInsulated

Set i veglave - 1000T

SKU: 609330, Dimensions: - , Quantity: 53

Tool setsInsulated

Set vaglash VDE BI në çantë - 905VDEBI

SKU: 617571, Dimensions: - , Quantity: 13

Tool setsInsulated

Set vaglash VDE BI në çantë - 906VDEBI

SKU: 617573, Dimensions: - , Quantity: 6

Tool setsInsulated
  • Ergonomik trajton

    Me ergonomik trajton dhe një rrokje të projektuar posaçërisht, sipërfaqe Dana UNIOR të dhënë rehati maksimale në punë dhe efikasitet të lartë me tendosje minimale.
  • Mbrojtja Sipërfaqja

    Të Dana janë bërë prej çeliku të shkëlqyer me përbërje të veçantë përmirësuar. Disa modele të vijë me mbrojtje shtesë sipërfaqe krom.
  • Saktësi të lartë

    Me synimet e tyre të përsosur dhe superioritetit teknologjik, Dana UNIOR të siguruar një të mbajë saktësi të lartë në çdo rast të përdorimit të përgjithshëm apo të dedikuar.