Work shop a la cart

Modular work bench - module A18 - 990MA18

SKU: 627656, Dimensions: 1,5 m, Quantity: 15

Modular work bench - module A17 - 990MA17

SKU: 627655, Dimensions: 2 m, Quantity: 28

Modular work station - module B2 - 990MB2

SKU: 625752, Dimensions: - , Quantity: 15

Modular work bench

Modular work bench - module A12 - 990MA12

SKU: 626730, Dimensions: 2 m, Quantity: 20

Modular work bench - module A16 - 990MA16

SKU: 627607, Dimensions: 1,5 m, Quantity: 17

Modular work bench - module A11 - 990MA11

SKU: 625761, Dimensions: 1,5 m, Quantity: 16

Modular work bench

Tavolinë pune modulare - moduli A1 - 990MA1

SKU: 625751, Dimensions: 2 m, Quantity: 20

Modular work bench

Modular work bench - module A10 - 990MA10

SKU: 625760, Dimensions: 2,5 m, Quantity: 14

Modular work bench

Modular work bench - module A3 - 990MA3

SKU: 625753, Dimensions: 2 m, Quantity: 13

Modular work bench

Modular work bench - module A6 - 990MA6

SKU: 625756, Dimensions: 1,5 m, Quantity: 9

Modular work bench

Modular work bench - module A15 - 990MA15

SKU: 627545, Dimensions: 2 m , Quantity: 4

Modular work bench - module A14 - 990MA14

SKU: 627544, Dimensions: 2 m, Quantity: 3

Modular work bench - module A13 - 990MA13

SKU: 626731, Dimensions: 2 m, Quantity: 3

Modular work bench - module A7 - 990MA7

SKU: 625757, Dimensions: 1,5 m, Quantity: 6

Modular work bench

Perforated back - module C4 - 990MC4

SKU: 625754, Dimensions: 2 m, Quantity: 17

Modular work bench

Perforated back - module C5 - 990MC5

SKU: 625755, Dimensions: 2 m, Quantity: 9

Modular work bench

Perforated back - module C8 - 990MC8

SKU: 625758, Dimensions: 1,5 m , Quantity: 6

Modular work bench

Paneli i veglave me vrima - moduli C - 990MC9

SKU: 625759, Dimensions: 1,5 m, Quantity: 13

Modular work bench
  • Teknologjia e re të përparuar

    Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
  • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

    Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
  • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

    UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.