Çelësa gidore 3/8"

Set i çelsave 3/8", në kuti metali - 239A

SKU: 612509, Dimensions: 6 - 22, Quantity: 24

Tool sets

Set i çelsave 3/8", në kuti metali - 239C

SKU: 613072, Dimensions: - , Quantity: 30

Tool sets

Set i çelsave 3/8", në kuti metali - 239D

SKU: 613073, Dimensions: - , Quantity: 30

Tool sets

Set i çelsave 3/8", në kuti metali - 239A12P24

SKU: 617117, Dimensions: 6 - 22, Quantity: 24

Tool sets
  • Përdorimi i thjeshtë

    Operacioni i shtrëngojë akomoduese bazat është i bazuar në një mekanizëm 75-dhëmb, e cila ndan 360 ° rreth të plotë në seksione të kënde 4.8-shkallë dhe në këtë mënyrë garanton përdorim më të lehtë edhe në pikat gati i paarritshëm. Me rritje të mëdha shtrëngojë, më pak kthehet dhe më pak përpjekje, ju mund të arrijë besueshmërinë më të madhe dhe saktësi më të lartë.
  • Saktësi

    Së bashku me arpion domosdoshme, bazat UNIOR lejojnë madje, i parashikueshëm dhe saktësi shtrëngimi dhe lirimi i vida dhe arra-punojnë me UNIOR arpiom është më i sigurt dhe më të sakta.
  • Siguri

    fole-prize-prize-pjesa femnore Speciale sistem mbajtjes me një prekje lirimin butonin garanton siguri më të madhe në punë dhe një shpejtësi të rritur fole-prize-prize-pjesa femnore mbyllje.