Kacavida me profilin TX

Vendosur e kacavida TBI me profilin TX dhe vrimë - 621/1CS7TBI

SKU: 612308, Dimensions: TR 10 - TR 40, Quantity: 7

Tool sets

Vendosur e kacavida CR me TX profilin - 621CS7CR

SKU: 617031, Dimensions: TX 10 - TX 40, Quantity: 7

Tool setsOne component handles
  • Projektuar ergonomik trajton

    Cilësi superiore të materialeve të përdorura në përputhje UNIOR e kacavida është bashkuar me të projektuar ergonomik trajton të sigurojë kontroll të shkëlqyer
  • Tre-komponent trajtuar

    Me kombinimin e sipërfaqeve të butë dhe të vështirë, të veçantë, tre-komponent trajtuar - një patentë UNIOR - siguron rehati dhe performancën efikase me tendosje minimale për dore, ndërsa të punës.
  • Një rrokje shqip-provë.

    Në gjendje të përshtaten një shumëllojshmëri të profileve vidë dhe ekspozuar të reja tre-komponent trajton, kacavida UNIOR siguruar efikasitet të madh dhe një rrokje shqip-provë.