Kyç priza NDIKIMI

Grupe i bazat ndikimit 3/8 "në kuti metalike - 230/4MB1

SKU: 612590, Dimensions: 8 - 22, Quantity: 16

Sets3/8" drive

Grupe i bazat ndikimit 3/8 "në kuti plastike - 231/4PB1

SKU: 612506, Dimensions: 15 - 30, Quantity: 10

Sets1/2" drive

Grupe i bazat ndikimit 3/8 "në kuti plastike - 231/4PB2

SKU: 612507, Dimensions: 15 - 30, Quantity: 10

Sets1/2" drive

Grupe i bazat ndikimit 3/8 "në kuti plastike - 231/4PB3

SKU: 612508, Dimensions: 17 - 24, Quantity: 12

Sets1/2" drive
  • Përdorimi i thjeshtë

    Operacioni i shtrëngojë akomoduese bazat është i bazuar në një mekanizëm 75-dhëmb, e cila ndan 360 ° rreth të plotë në seksione të kënde 4.8-shkallë dhe në këtë mënyrë garanton përdorim më të lehtë edhe në pikat gati i paarritshëm. Me rritje të mëdha shtrëngojë, më pak kthehet dhe më pak përpjekje, ju mund të arrijë besueshmërinë më të madhe dhe saktësi më të lartë.
  • Saktësi

    Së bashku me arpion domosdoshme, bazat UNIOR lejojnë madje, i parashikueshëm dhe saktësi shtrëngimi dhe lirimi i vida dhe arra-punojnë me UNIOR arpiom është më i sigurt dhe më të sakta.
  • Siguri

    fole-prize-prize-pjesa femnore Speciale sistem mbajtjes me një prekje lirimin butonin garanton siguri më të madhe në punë dhe një shpejtësi të rritur fole-prize-prize-pjesa femnore mbyllje.