Grupe të punës

Modular work bench - module A18 - 990MA18

SKU: 627656, Dimensions: 1,5 m, Quantity: 15

Work stations

Modular work bench - module A17 - 990MA17

SKU: 627655, Dimensions: 2 m, Quantity: 28

Work stations

Modular work station - module B2 - 990MB2

SKU: 625752, Dimensions: - , Quantity: 15

Work stations

Modular work bench - module A12 - 990MA12

SKU: 626730, Dimensions: 2 m, Quantity: 20

Work stations

Modular work bench - module A16 - 990MA16

SKU: 627607, Dimensions: 1,5 m, Quantity: 17

Work stations

Modular work bench - module A11 - 990MA11

SKU: 625761, Dimensions: 1,5 m, Quantity: 16

Work stations

Tavolinë pune modulare - moduli A1 - 990MA1

SKU: 625751, Dimensions: 2 m, Quantity: 20

Work stations

Modular work bench - module A10 - 990MA10

SKU: 625760, Dimensions: 2,5 m, Quantity: 14

Work stations

Modular work bench - module A3 - 990MA3

SKU: 625753, Dimensions: 2 m, Quantity: 13

Work stations

Modular work bench - module A6 - 990MA6

SKU: 625756, Dimensions: 1,5 m, Quantity: 9

Work stations

Modular work bench - module A15 - 990MA15

SKU: 627545, Dimensions: 2 m , Quantity: 4

Work stations

Angle modular work bench - 990AD1

SKU: 627057, Dimensions: , Quantity: 11

Work stations

Modular work bench - module A14 - 990MA14

SKU: 627544, Dimensions: 2 m, Quantity: 3

Work stations

Modular work bench - module A13 - 990MA13

SKU: 626731, Dimensions: 2 m, Quantity: 3

Work stations

Modular work bench - module A7 - 990MA7

SKU: 625757, Dimensions: 1,5 m, Quantity: 6

Work stations

Mbajtës panelesh me kuti plastike dhe bazament - SET990.MD

SKU: 627604, Dimensions: - , Quantity: 2

  • Çeliku fletë Cilësisë

    Qerre mjet, zemrat, kabinete dhe kuti të ndryshme për ruajtjen mjet, si dhe grupe pune, qëndron, grepa dhe pajisje të tjera janë bërë të gjitha prej çeliku me cilësi fletë. Llak veshura për të rezistuar korrozioni dhe gërvishtjet, pajisje është praktikisht i pathyeshëm
  • Formë inovative

    Një njohuri të plotë të gjitha kërkesat e punës së profesionistëve lokale ka rezultuar në edicionet e pajisjeve të seminarit të aftë për të ofruar qasje të madhe, magazinimit të qartë mjet dhe përmirësimin e shikimit në çdo moment.
  • Qartë magazinimit mjet

    Me ruajtjen e saj të qartë mjet dhe qasje të lehtë, pajisje UNIOR seminar ju ndihmon të mbani seminarit tuaj në mënyrë dhe në këtë mënyrë rrit produktivitetin tuaj.