Grupe të punës

Stola modular per punë - moduli A12 - 990MA18

SKU: 627656, Dimensions: 1,5 m, Quantity: 15

Work stations

Stola modular per punë - moduli A17 - 990MA17

SKU: 627655, Dimensions: 2 m, Quantity: 28

Work stations

Stacioni i punës modular - moduli B2 - 990MB2

SKU: 625752, Dimensions: - , Quantity: 15

Work stations

Stola modular per punë - moduli A12 - 990MA12

SKU: 626730, Dimensions: 2 m, Quantity: 20

Work stations

Stola modular per punë - moduli A16 - 990MA16

SKU: 627607, Dimensions: 1,5 m, Quantity: 17

Work stations

Tavolinë modulare e punës - moduli A11 - 990MA11

SKU: 625761, Dimensions: 1,5 m, Quantity: 16

Work stations

Tavolinë pune modulare- moduli A1 - 990MA1

SKU: 625751, Dimensions: 2 m, Quantity: 20

Work stations

Tavolinë pune modulare- moduli A10 - 990MA10

SKU: 625760, Dimensions: 2,5 m, Quantity: 14

Work stations

Tavolinë pune modulare - moduli A3 - 990MA3

SKU: 625753, Dimensions: 2 m, Quantity: 13

Work stations

Tavolinë pune modulare - moduli A6 - 990MA6

SKU: 625756, Dimensions: 1,5 m, Quantity: 9

Work stations

Stola modular per punë - moduli A15 - 990MA15

SKU: 627545, Dimensions: 2 m , Quantity: 4

Work stations

Tavolinë pune modulare këndore - 990AD1

SKU: 627057, Dimensions: , Quantity: 11

Work stations

Tavolinë pune modulare - moduli A14 - 990MA14

SKU: 627544, Dimensions: 2 m, Quantity: 3

Work stations

Stola modular per punë - moduli A13 - 990MA13

SKU: 626731, Dimensions: 2 m, Quantity: 3

Work stations

Stola modulare pune - moduli A7 - 990MA7

SKU: 625757, Dimensions: 1,5 m, Quantity: 6

Work stations
  • Çeliku fletë Cilësisë

    Qerre mjet, zemrat, kabinete dhe kuti të ndryshme për ruajtjen mjet, si dhe grupe pune, qëndron, grepa dhe pajisje të tjera janë bërë të gjitha prej çeliku me cilësi fletë. Llak veshura për të rezistuar korrozioni dhe gërvishtjet, pajisje është praktikisht i pathyeshëm
  • Formë inovative

    Një njohuri të plotë të gjitha kërkesat e punës së profesionistëve lokale ka rezultuar në edicionet e pajisjeve të seminarit të aftë për të ofruar qasje të madhe, magazinimit të qartë mjet dhe përmirësimin e shikimit në çdo moment.
  • Qartë magazinimit mjet

    Me ruajtjen e saj të qartë mjet dhe qasje të lehtë, pajisje UNIOR seminar ju ndihmon të mbani seminarit tuaj në mënyrë dhe në këtë mënyrë rrit produktivitetin tuaj.