Grushta

Garniturë e pikëgoditëse - 646

SKU: 601737, Dimensions: - , Quantity: 0

Tool sets

Garniturë me goditsa - 647

SKU: 601738, Dimensions: 2 - 8, Quantity: 6

Tool sets

Garniturë me goditsa - 647A

SKU: 620176, Dimensions: 3 - 5, Quantity: 3

Tool sets

Garniturë me goditsa - 647B

SKU: 620177, Dimensions: 6 - 10, Quantity: 3

Tool sets

Garniturë e pikëgoditëse - 646A

SKU: 620178, Dimensions: - , Quantity: 3

Tool sets
  • Materiale të cilësisë së lartë

    Made of Premium Flex Plus Carbon Steel, Unior hammers have an induction hardened striking surface and peen. The superiority of the materials and state-of-the art manufacture are two qualities distinguishing not only hammers, but also other Unior striking tools, such as forged chisels and various punches.
  • Dizajn ergonomik

    Përdorimi i tyre më i zakonshëm - ngarje thonjtë - ka kohë që janë përhapur nga llojet e ndryshme të çekiç dhe mjete të tjera në grevë. Gama e origjinale prej druri-trajtuar çekiç u zgjerua duke metalike-trajtojë mjetet, izoluar më tej me një rast plastike.
  • Saktësi

    Qëllimi i çekiç përdorim të përgjithshëm ose mason-së, inkuadrim, bravandreqës-së, saldim dhe çekiç tjera specifike me përdorim është për të transferuar në mënyrë efektive pushtetin aktive në një objektiv të saktë.