Dana papagall

Set e Dana BI dhe çekiç në SOS mjet tabaka - 964/48SOS

SKU: 623989, Dimensions: - , Quantity: 11

Sets

Set of BI pliers and hammer in SOS tool tray - 964/48ASOS

SKU: 626751, Dimensions: - , Quantity: 12

Sets

Dana vendosur në kuti kartoni - 402A

SKU: 617818, Dimensions: - , Quantity: 3

Sets

Dana vendosur në kuti kartoni - 402B

SKU: 617933, Dimensions: - , Quantity: 3

Sets

Komplet i Dana BI në SOS mjet tabaka - 964ECO6

SKU: 621291, Dimensions: - , Quantity: 4

Sets

Set of water pump pliers on display - 447/1HPPST

SKU: 621856, Dimensions: - , Quantity: 6

SetsPlus line
  • Pjesë të shumta shtesë

    Gama e kyç tub është plotësuar me mjete të tjera të dedikuara për instalimet tub-punës, të tilla si hapëse të ndryshme tub dhe pirg, tri-qëndron, mjete që bie në sy, pompa test për tub-punë.
  • Formë ergonomik

    Veçantë rrokje celes tub, në sajë të formën e saj ergonomik, gjithmonë i përshtatet në dorën tuaj të përkryer gjatë kryerjes së një firmë, që hapet e mbyllet jo-shqip në tubat pa marrë parasysh formën e tyre ose gjerësi.
  • Lehtë për të instaluar

    UNIOR tub dhe tub mjete lejojnë instalimin e sigurt dhe efikas të sistemeve hidraulike, përmes transferimit të më shumë të forcës shtesë mbi tubacionet dhe të sigurojë një të mbajë të fortë dhe të qëndrueshme pa arra apo arra.