Waterpump pliers

Set e Dana BI dhe çekiç në SOS mjet tabaka - 964/48SOS

SKU: 623989, Dimensions: - , Quantity: 11

Sets

Set of BI pliers and hammer in SOS tool tray - 964/48ASOS

SKU: 626751, Dimensions: - , Quantity: 12

Sets

Komplet i Dana BI në SOS mjet tabaka - 964ECO6

SKU: 621291, Dimensions: - , Quantity: 4

Sets

Bëje i BI dhe Dana rrokje në SOS mjet tabaka - 964/7SOS

SKU: 621059, Dimensions: - , Quantity: 2

Sets

Dana vendosur në kuti kartoni - 402A

SKU: 617818, Dimensions: - , Quantity: 3

Sets

Dana vendosur në kuti kartoni - 402B

SKU: 617933, Dimensions: - , Quantity: 3

Sets

Set of water pump pliers on display - 447/1HPPST

SKU: 621856, Dimensions: - , Quantity: 6

SetsPlus line
  • Ergonomik trajton

    Me ergonomik trajton dhe një rrokje të projektuar posaçërisht, sipërfaqe Dana UNIOR të dhënë rehati maksimale në punë dhe efikasitet të lartë me tendosje minimale.
  • Mbrojtja Sipërfaqja

    Të Dana janë bërë prej çeliku të shkëlqyer me përbërje të veçantë përmirësuar. Disa modele të vijë me mbrojtje shtesë sipërfaqe krom.
  • Saktësi të lartë

    Me synimet e tyre të përsosur dhe superioritetit teknologjik, Dana UNIOR të siguruar një të mbajë saktësi të lartë në çdo rast të përdorimit të përgjithshëm apo të dedikuar.