Kyç unazë

Grupe te celesave te mbyllure në kuti kartoni - 180/1CB

SKU: 600541, Dimensions: 6 - 22, Quantity: 8

RingTool sets

Grupe te celesave te mbyllure në kuti kartoni - 180/1CB

SKU: 600542, Dimensions: 6 - 32, Quantity: 12

RingTool sets

Grupe te celesave te mbyllure në kuti kartoni - 180/1CB

SKU: 600543, Dimensions: 6 - 41, Quantity: 13

RingTool sets

Grupe te celesave te mbyllure në kuti kartoni - 180/1CB

SKU: 603674, Dimensions: 6 - 27, Quantity: 10

RingTool sets

Grupe e celesave te mbyllure në kuti kartoni - 182/2ACB

SKU: 612568, Dimensions: 6 - 32, Quantity: 11

Tool sets

Bëje i kompensuar celes të hapur unazë në qese - 183/2CT

SKU: 615467, Dimensions: 8 - 24, Quantity: 6

Tool sets

Grupe e celesave te mbyllure në kuti kartoni - 183/2CB

SKU: 612985, Dimensions: 8 - 22, Quantity: 6

Tool sets

Grupe e celesave te mbyllure në kuti kartoni - 183/2CB

SKU: 612986, Dimensions: 8 - 32, Quantity: 9

Tool sets
  • Gjatë jetëgjatësi

    The wrenches are made of Premium chrome vanadium steel with a greater density at the points of the highest pressure, and such dimensioning and manufacture only increase their extreme power and durability.
  • Prerë siguria

    Me prerje të tyre të veçanta të sigurisë, celes të parandaluar dëmtimin e qoshet dhe buzë e vida dhe arra me shpërndarjen e forcës në mënyrë të barabartë mbi sipërfaqen larg nga linjat e jashtme të arrë ose vidhos kokën në vend të drejtpërdrejt në skajet.
  • Formë inovative

    Shtet-e-artit të dizajnit bën kyçe UNIOR garantojë një transferim të saktë dhe efikas të forcës ndaj krerëve vidë dhe arra.