Kaçavidë kryqëzor

Vendosur e kacavida TBI - 607CS5TBI

SKU: 611985, Dimensions: - , Quantity: 5

Sets

Vendosur e kacavida TBI - 607CS7TBI

SKU: 611986, Dimensions: - , Quantity: 7

Sets

Vendosur e kacavida TBI - 608CS5TBI

SKU: 612326, Dimensions: - , Quantity: 5

Sets

Vendosur e kacavida TBI - 609CS5TBI

SKU: 611987, Dimensions: - , Quantity: 5

Sets

Vendosur e kacavida TBI në kuti plastike - 607PB8TBI

SKU: 621445, Dimensions: - , Quantity: 8

Sets

Vendosur e kacavida TBI në kuti plastike - 607PB9TBI

SKU: 621419, Dimensions: - , Quantity: 9

Sets

Vendosur e kacavida CR - 607B5CR

SKU: 617021, Dimensions: - , Quantity: 5

Sets

Vendosur e kacavida CR - 607CS7CR

SKU: 617026, Dimensions: - , Quantity: 7

Sets

Vendosur e kacavida CR - 608CS5CR

SKU: 617028, Dimensions: - , Quantity: 5

Sets

Vendosur e kacavida CR - 609CS7CR

SKU: 617030, Dimensions: - , Quantity: 7

Sets

Vendosur e kacavida NI - 607B5NI

SKU: 617037, Dimensions: - , Quantity: 5

Sets

Vendosur e kacavida NI - 608CS5NI

SKU: 617041, Dimensions: - , Quantity: 5

Sets

Komplet e Dana dhe kacavida në kuti plastike - 401PB6

SKU: 621420, Dimensions: - , Quantity: 6

Sets
  • Projektuar ergonomik trajton

    Cilësi superiore të materialeve të përdorura në përputhje UNIOR e kacavida është bashkuar me të projektuar ergonomik trajton të sigurojë kontroll të shkëlqyer
  • Tre-komponent trajtuar

    Me kombinimin e sipërfaqeve të butë dhe të vështirë, të veçantë, tre-komponent trajtuar - një patentë UNIOR - siguron rehati dhe performancën efikase me tendosje minimale për dore, ndërsa të punës.
  • Një rrokje shqip-provë.

    Në gjendje të përshtaten një shumëllojshmëri të profileve vidë dhe ekspozuar të reja tre-komponent trajton, kacavida UNIOR siguruar efikasitet të madh dhe një rrokje shqip-provë.