Çelësa gidore 1/4"

Set i çelsave 1/4" në kuti metali - 188BI

SKU: 611996, Dimensions: 4 - 13, Quantity: 16

Tool sets

Set i çelsave 1/4" në kuti metali - 188B

SKU: 615150, Dimensions: - , Quantity: 44

Tool sets

Set i çelsave 1/4" në kuti metali - 188C

SKU: 615151, Dimensions: - , Quantity: 33

Tool sets

Set i çelsave 1/4" në kuti metali - 188BI12P16

SKU: 617118, Dimensions: 4 - 13, Quantity: 16

Tool sets

Set i çelsave 1/4" në kuti metali - 188BI6P16INCH

SKU: 619413, Dimensions: 3/16" - 9/16", Quantity: 16

Tool sets

Set i çelsave 1/4" në kuti metali - 188BI12P16INCH

SKU: 619414, Dimensions: 3/16" - 9/16", Quantity: 16

Tool sets

Set i çelsave 1/4" me bitsa në kuti metali - 188BI6P36

SKU: 621407, Dimensions: - , Quantity: 36

Tool sets

Set i çelsave 1/4",në mbajtës - 188H6P12

SKU: 622628, Dimensions: 4 - 13, Quantity: 12

Tool sets

Set i çelsave të gjatë 1/4",në mbajtës - 188H6LP9

SKU: 622629, Dimensions: 4 - 13, Quantity: 9

Tool sets
  • Përdorimi i thjeshtë

    Operacioni i shtrëngojë akomoduese bazat është i bazuar në një mekanizëm 75-dhëmb, e cila ndan 360 ° rreth të plotë në seksione të kënde 4.8-shkallë dhe në këtë mënyrë garanton përdorim më të lehtë edhe në pikat gati i paarritshëm. Me rritje të mëdha shtrëngojë, më pak kthehet dhe më pak përpjekje, ju mund të arrijë besueshmërinë më të madhe dhe saktësi më të lartë.
  • Saktësi

    Së bashku me arpion domosdoshme, bazat UNIOR lejojnë madje, i parashikueshëm dhe saktësi shtrëngimi dhe lirimi i vida dhe arra-punojnë me UNIOR arpiom është më i sigurt dhe më të sakta.
  • Siguri

    fole-prize-prize-pjesa femnore Speciale sistem mbajtjes me një prekje lirimin butonin garanton siguri më të madhe në punë dhe një shpejtësi të rritur fole-prize-prize-pjesa femnore mbyllje.