Grupe të Mjetet elektronike

Vendosur e kacavida elektronike në kuti kartoni - 606CS5E

SKU: 620959, Dimensions: - , Quantity: 5

Sets

Vendosur e kacavida elektronike në kuti kartoni - 607CS7E

SKU: 620960, Dimensions: - , Quantity: 7

Sets

Vendosur e kacavida elektronike me profilin TX në kuti kartoni - 621CS7E

SKU: 620961, Dimensions: TX 6 - TX 20, Quantity: 7

Sets

Vendosur e kacavida elektronike në kuti kartoni - 608CS5E

SKU: 620962, Dimensions: - , Quantity: 5

Sets

endosur i Dana elektronike në qese - 403A

SKU: 620212, Dimensions: - , Quantity: 6

Sets

Komplet i Dana elektronike në kuti kartoni - 403B

SKU: 620963, Dimensions: - , Quantity: 3

Sets
  • Saktësi

    Mjetet për përdorim elektronik dallohen nga saktësi të prodhimit dhe funksionalitetit të shkëlqyera, i cili garanton një ndeshje të plotë me objekt duke u punuar në, madje edhe në vështirë për të hyrë në vende.
  • Efektshmëri

    Mjeti ofron disa funksione, të tilla si prerja, duke hequr dhe duke shtypur kabllot, që e bën punën më të shpejtë dhe pa tendosje shtesë fizike.
  • qëndrueshmëri

    Materialeve më i lartë parandaluar veshin e shpejtë e mjet, elementet e sigurisë të bëjë të mundur për të bërë riparime, pa rrezikun e lëndimeve dhe formë ergonomik siguron përdorimin e sigurt, të rehatshme dhe të thjeshtë.