Priza 1/2"

fole-prize-prize-pjesa femnore vendosur 1/2 " në kuti metalike - 190BI6P22IN

SKU: 615180, Dimensions: 5/16" - 1.1/4", Quantity: 22

Sets

Bëje i bazat kaçavidë me TX profilin e 1/2 "në kuti metalike - 192/12

SKU: 603657, Dimensions: TX 20 - TX 60, Quantity: 9

Sets

Prizë vendosur 1/2 "në kuti plastike - 190-6P17

SKU: 622022, Dimensions: 10 - 32, Quantity: 17

Sets

Prizë vendosur 1/2 "në kuti plastike - 190BI6P17

SKU: 622023, Dimensions: 10 - 32, Quantity: 17

Sets

Priza izoluar grup 1/2 "në kuti plastike - 190VDE6P10

SKU: 621646, Dimensions: 13 - 27, Quantity: 10

Sets

fole-prize-prize-pjesa femnore vendosur 1/2 "në hekurudhë - 190H12P15IN

SKU: 622634, Dimensions: 3/8" - 1.1/4", Quantity: 15

Sets

Insulated socket set 1/2"- long type in metal box - 190VDE12P11L

SKU: 625166, Dimensions: 10 - 24, Quantity: 11

Sets

Insulated socket set 1/2"- long type in metal box - 190VDE12P11L

SKU: 625247, Dimensions: 10 - 24, Quantity: 11

Sets

Socket set 1/2" on rail - 190H6P15

SKU: 626834, Dimensions: 10 - 32, Quantity: 15

Sets

Socket set 1/2" in metal box - 190BI12LP11

SKU: 627609, Dimensions: 10 - 30, Quantity: 11

Sets

Socket set 1/2" in metal box - 190BI12P15

SKU: 627205, Dimensions: 10 - 32, Quantity: 15

Sets
  • Përdorimi i thjeshtë

    Operacioni i shtrëngojë akomoduese bazat është i bazuar në një mekanizëm 75-dhëmb, e cila ndan 360 ° rreth të plotë në seksione të kënde 4.8-shkallë dhe në këtë mënyrë garanton përdorim më të lehtë edhe në pikat gati i paarritshëm. Me rritje të mëdha shtrëngojë, më pak kthehet dhe më pak përpjekje, ju mund të arrijë besueshmërinë më të madhe dhe saktësi më të lartë.
  • Saktësi

    Së bashku me arpion domosdoshme, bazat UNIOR lejojnë madje, i parashikueshëm dhe saktësi shtrëngimi dhe lirimi i vida dhe arra-punojnë me UNIOR arpiom është më i sigurt dhe më të sakta.
  • Siguri

    fole-prize-prize-pjesa femnore Speciale sistem mbajtjes me një prekje lirimin butonin garanton siguri më të madhe në punë dhe një shpejtësi të rritur fole-prize-prize-pjesa femnore mbyllje.